Başkan Şevik, Bakandan taleplerini sıraladı
Ekim 22, 2021
BAŞKAN ŞEVİK’TEN HELVACILAR’A YENİ YATIRIM SÖZÜ
Ekim 25, 2021

Başkan Şevik, Kadıköy’de incelemelerde bulundu


Başkan Şevik, mahalle ziyaretlerini sürdürüyor
Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, mahallelerin ihtiyaçlarını yerinde tespit etmek amacıyla gerçekleştirdiği mahalle ziyaretlerini Kadıköy Mahallesi’nde devam etti. Başkan Şevik,Kadıköy’de devam eden belediye çalışmaları ile yapılacak olan sosyal tesis alanlarında incelemelerde bulundu.

Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, mahallelerin ihtiyaçlarını yerinde tespit etmek amacıyla gerçekleştirdiği mahalle ziyaretlerine devam ediyor. Bu kapsamda Kadıköy Mahallesi’ni ziyaret eden Başkan Şevik, Belediye birim amirleriyle birlikte mahallede yapılması planlanan sosyal tesis, düğün salonu ve aşevi alanlarında incelemelerde bulundu, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

“ATIL DURUMDAN KURTULACAK”
Kadıköy Mahallesi’ndeki atıl durumdaki düğün salonu inşaatının tamamlanarak mahalle sakinlerinin hizmetine sunulacağını söyleyen Başkan Şevik, “Yarım kalan düğün salonunun tamamlanması için çalışma başlattık. Burasını yeniden değerlendireceğiz. Tamamlandığında, çevre düzenlemesi yapılarak, mahalle sakinlerimizin hizmetine sunacağız” dedi.
Düğün salonu inşatının yanındaki çocuk oyun parkını da yenileneceğini söyleyen Başkan Şevik, Kadıköy’e ikinci bir sosyal tesis yapılacağının da müjdesini verdi.

TAK YENİLENECEK
Kadıköy’ün Sarıgöl-Buldan yolu üzerinde girişinde bulunan TAK’ın yenilenmesi için birim amirlerine talimat veren Başkan Şevik, “Kadıköy Mahallemizin girişindeki TAK’ı yenileyeceğiz. Ayrıca TAK çevresinde düzenleme yapacağız. Mahalle mezarlığının duvarları ile mescit duvarı boyanarak, Kadıköy girişini pırıl pırıl yapacağız” diye konuştu.
Kadıköy Mahalle Muhtarı Mustafa Atalay’dan mahallenin sorunları ve talepleriyle ilgili bilgi alan Başkan Şevik, “Yaptığımız bu ziyaretler ile mahallelerin hizmet ihtiyacını tespit ederken, muhtarlarımızla ve vatandaşlarımızla mahalleye yapılacak hizmetlerin de istişaresini yapıyoruz. Amacımız Buldan’ın sadece bugününe değil geleceğine de değer katmaktır” dedi.

ÇOCUKLARA OYUNCAK VE FORMA DAĞITTI
Kadıköylü Yüksel Güler’in vefat eden babası Durmuş Güler adına verdiği hayır yemeğine katılarak “Hayırlı olsun” dileklerini ileten Başkan Şevik, Kadıköy’de çocuklara oyuncak, top ve forma hediye etti.