GİRNE’DEKİ HEYELANLI BÖLGEYE PARK YAPILACAK
Ekim 27, 2021
Baskan Şevik’ten 29 Ekim Mesajı
Ekim 28, 2021

Buldan’ı gururlandırdılar

Buldan’a 1 altın, 4 gümüş 1 bronz madalya ile döndüler

Denizli İllerarası Yenal Karahan Karate Ligi Final Etabı’nda Buldan’ı başarıyla temsil eden ve 1 altın, 4 gümüş, 1 bronz madalya ile dönen sporcular, Milli Hakem ve Antrenör Suat Özdemir ile birlikte Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik’i ziyaret etti.

Geçtiğimiz hafta sonu Sarayköy’de düzenlenen Denizli İllerarası Yenal Karahan Karate Ligi Final müsabakalarında Buldan’ı başarıyla temsil eden Özdemir Spor Kulübü sporcuları, Türkiye genelinde 500 sporcunun katıldığı 2021 İller Arası Yenal Karahan Karate Ligi müsabakalarından dereceyle döndüler. 1 altın, 4 gümüş 1 bronz madalya kazanan sporcular, Milli Hakem ve Antrenör Suat Özdemir ile birlikte Belediye Başkanı Mustafa Şevik’i makamında ziyaret etti.
Karate takımı sporcularını tebrik eden Başkan Mustafa Şevik, ” Müsabakalarda Buldan’ı başarıyla temsil eden sporcularımız, bizleri sevindirmeye devam ediyor. Hocamızı ve sporcularımızı tebrik ediyorum” dedi.

Başkan Şevik, “Belediye olarak her zaman sporun ve sporcunun yanında olduk. Başarılı sporcularımızı, çeşitli hediyelerle ödüllendireceğiz” dedi.

Spora verdikleri desteklerden dolayı Başkan Şevik’e teşekkür eden Milli Hakem ve Antrenör Suat Özdemir, “Karate takımı olarak başarılarımızla, ilçemizin ve kulübümüzün ismini duyurmaya devam edeceğiz. Başkanımıza bugüne kadar yapmış olduğu desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.