Başkan Şevik, 1 Günde 6 Mahalle Gezdi
Ekim 30, 2021
Off-Road yarışları nefes kesti
Ekim 31, 2021

Başkan Şevik, spor tesisleri inşaatını inceledi

Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile imzaladığı protokol kapsamında ilçeye kazandırılan spor tesisleri inşaatını gezdi. Doğal çim yüzeyden sentetik çim yüzeye dönüştürülmesi ve tribünlerin yenilenmesi çalışmalaı hızla ilerleyen Buldan Stadyumu inşaatında incelemelerde bulunan Başkan Şevik, çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik ile Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu arasında imzalanan protokol kapsamında ilçeye kazandırılan spor yatırımları inşaatına başlandı. Protokol kapsamında, Spor Toto Teşkilat Başkanlığınca finanse edilen ve Buldan Belediyesi tarafından ihalesi gerçekleştirilen 6 milyon TL’lik spor yatırımları inşaatında incelemelerde bulunan Başkan Şevik, çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

İlk olarak doğal çim yüzeyli İlçe Stadyumunun sentetik çim yüzeye dönüştürülmesi ve tribünlerinin yenilenmesi inşaatında incelemelerde bulunan Başkan Şevik, İnşaatı yürüten HMC İnşaat yetkililerinden bilgi aldı. Başkan Şevik, “Gençlik ve Spor Bakanımız sayın Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile imzaladığımız protokolle, ilçemize, 5 adet halı saha, 10 adet basketbol potası , bir adet gençlik merkezi ve İlçe Stadyumu ile Yenicekent Stadyumunun yenilenmesi yatırımları ilçemize kazandırıldı. Belediyemizce ihalesi yapılan 5 adet Halı Saha ve Basketbol potaları ile stadyumların yenilenmesi çalışmalarına başladık. Stadyumların yenilenmesi ve halı saha inşaatları hızla devam ediyor. 2022 yılı içerisinde tüm çalımalar tamamlanarak, 5 halı saha ile birlikte, doha modern stadyumlarımızı ilçe halkımızın ve spor severlerimizin hizmetine sunacağız” dedi.

5 MAHALLEYE 5 HALI SAHA YAPILIYOR
Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik , mahalle muhtarlarıyla yaptığı istişareler sonucu 5 halı sahanın yapılacığı mahalle ve alanlarının tespit ettiklerini belirterek, “Yaptığımız protokol ve Sarımahmutlu, Helvacılar, Kovanoluk, Türlübey ve Bölmekaya mahallelerine yapılacak halı saha ihlasini tamamlayarak çalışmalarına başlandı. Başkan Şevik, Buldan’da spor yatırım inşaatlarının hızla devam ettiğini belirterek, “Gençlerimizi zararlı alışkanlıklardan korumak, onları spora teşvik etmek ve geleceğimizi sağlam temeller üzerinde kurmak en önemli hedeflerimizden biridir. Bu amaçla spor yatırımları ve gençlik projeleri bizim için çok değerli” diye konuştu.

Başkan Şevik, mahalle ziyaretleri kapsamında sırasıyla Yayla, Kaşıkçı, Kadıköy, Türlübey ve Bölmekaya mahallelerini gezerek çalışmaları ve muhtarların taleplerini yerinde inceledi, eksiklikleri tespit etti. Başkan Şevik, mahalle ziyaretlerinde çocuklara da forma hediye ederek sevindirdi.