Alacaoğlu’na TAK, Kırandamı’na zeytinlik
Kasım 9, 2021
Büyük Önder Atatürk, törenlerle anıldı
Kasım 10, 2021

BAŞKAN ŞEVİK’TEN 10 KASIM MESAJI

BAŞKAN ŞEVİK’TEN 10 KASIM MESAJI
Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 83’üncü vefat yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı. Başkan Şevik mesajında , “Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucu lideri, Türk milletinin kurtuluş simgesi, ilk Cumhurbaşkanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, ebediyete irtihalinin 83. yıldönümünde saygı, özlem ve rahmetle yâd ediyoruz” dedi.
Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu ve ilk Cumhurbaşkanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 83.yıl dönümü dolayısıyla yayınladığı mesajında, “10 Kasım bir yas ve matem günü değil, Aziz Atatürk’ü idrak vesilesi, düşüncelerini ifade vetiresi, eserlerini muhasebe veçhesi, Cumhuriyet’i öncesi ve sonrasıyla kavrama vefasıdır. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete irtihalinin üzerinden 83 yıl geçmiştir. Geride kalan bunca zamana rağmen, milletimizin aziz hatırasına yönelik hürmet ve özlemi hiç azalmamış, tam tersine eserlerine, fikirlerine ve kutlu mirasına duyulan sevgi ve sadakat istikrarlı şekilde artmıştır.
Bu duygularla bu cennet vatan uğruna canını feda etmiş tüm şehitlerimizi yad ediyor, bağımsızlığımızın mimarı Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü rahmet, minnet ve özlemle anıyoruz” dedi.