Büyük Önder Atatürk, törenlerle anıldı
Kasım 10, 2021
Buldan’ın bir eksiği daha giderilecek
Kasım 15, 2021

Başkan Şevik, mahalle ziyaretlerini sürdürüyor

Çatak Mahallesi’ni ziyaret eden Başkan Şevik, yarım kalan sosyal tesisin tamamlanması için ekibine talimat verdi:

“HIZLANDIRIN”
Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, Büyük İskender’in karargâhını kurduğu, sınır mahallelerinden Çatak’ı ziyaret etti. Kendisine Mahalle Muhtarı Ramazan Bozkurt ve birim müdürlerinin eşlik ettiği ziyarette yapımına 2014 seçimlerinden önce başlanan sosyal tesis alanında incelemelerde bulunan Başkan Şevik, burasının bir an önce tamamlanması için ekibine talimat verdi.

Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, mahallelerin eksikliklerini yerinde tespit etmek, belediye tarafından yürütülen çalışmaları incelemek amacıyla başlattığı ziyaretlerine Kurudere, Alandız ve Çatak’ta devam etti.

İlk olarak Kurudere Mahallesi’ni ziyaret eden Başkan Şevik, Mahalle Muhtarı Kazım Kahraman ile bir süre görüştü. Mahallenin sorunları ve eksiklikleri ile ilgili bilgi alan Başkan Şevik, daha sonra mahalleyi gezerek vatandaşların taleplerini yerinde inceledi.
Ardından Alandız Mahallesi’ne geçen Başkan Şevik, Muhtar Erol Salman’ı ziyaret etti. Başkan Şevik, burada yapılması planlanan sosyal tesis alanında incelemelerde bulundu.

“2014’TE SÖZ VERMİŞTİK YAPIYORUZ”
Başkan Şevik, Büyük İskender’in karargahı Çatak Mahallesi’ni ziyaret etti. Buldan’ın 841 metre rakımda bulunan ve Aydın’ın Buharkent ilçesine sınır olan Çatak Mahalle sakinlerinin sorunlarını dinleyen Başkan Şevik, 2014 seçimlerinden önce yapımına başlanan ancak tamamlanmayan sosyal tesis inşaatında incelemelerde bulundu, burasının bir an önce tamamlanması için ekiplerine talimat verdi. Başkan Şevik, Muhtar Ramazan Bozkurt ile bir süre görüşerek sorunları ve taleplerini dinledi. Başkan Şevik, “Çatak mahallesine 2014 seçimlerinde söz vermiştik. Buraya bir sosyal tesis kazandıracaktık. O dönem inşaatına başladığımız sosyal tesisi, bir an önce tamamlayarak mahalle sakinlerimizin hizmetine sunacağız” dedi.