Buldan Büyük Bir Şantiyeye Döndü
Ocak 5, 2022
Buldan festival tarihi değişti
Ocak 7, 2022

Kovanoluk Sosyal Tesisin Temeli Atıldı

Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik’in “Her Mahalleye Bir Sosyal Tesis” projelerinden biri olan Kovanoluk Mahallesi Sosyal Tesisi temeli atıldı. Başkan Şevik, “Kovanoluk Mahallemizin bir ihtiyacını daha karşılayacak olmamızın mutluluğunu yaşıyoruz. Ayrıca mahalle sakinlerimize, Halı Saha inşaatının da başlanacağının müjdesi vermek isterim. Hayırlı olsun” dedi.

Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik’in “Her mahalleye bir sosyal tesis” projesi kapsamında Kovanoluk Sosyal Tesisin temeli atıldı. Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, AK Parti İlçe Başkanı Naci Çomuk, birim müdürleri, Mahalle Muhtarı Metin Özmen ile yüklenici firma HMC İnşaat yetkilisi Muzaffer Yüksel tarafından temeli atılan Sosyal Tesis, yaklaşık 400 metrekarelik alandan oluşuyor. Kovanoluk’a, düğün, sünnet, mevlit gibi etkinliklerinin yapılabileceği, içerisinde mutfak bulunan çok amaçlı sosyal tesis kazındırdıklarını söyleyen Başkan Şevik, “Seçim vaatlerimizden biri olan ‘her mahalleye bir sosyal tesis’ projemizi bir bir hayata geçiriyoruz. Bugün, burada sözümüzü tutmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

KOVANOLUK’A HALI SAHA MÜJDESİ
Kovanoluk Mahallesi’nde temeli atılan sosyal tesisin hemen yanına, Spor Toto Teşkilatı ile yapılan protokol kapsamında ilçeye kazandırılan 5 halı sahadan birinin yapılacağının da müjdesini veren Başkan Şevik, “Temelini attığımız sosyal tesis inşaatı ile birlikte halı saha inşaatına da başlamak istiyoruz. Bunun da müjdesini vermek isterim. Hem sosyal tesis hem de halı saha şimdiden mahalle sakinlerimize hayırlı olsun” diye konuştu.