Buldan festival tarihi değişti
Buldan Bezi Külliye’de Görücüye Çıktı
Ocak 12, 2022

Başkan Şevik’ten 10 Ocak mesajı

Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle kutlama mesajı yayınladı.
Başkan Şevik mesajında,“Gücünü halktan alarak mesai kavramı gözetmeden çalışan ve halkın sesi olan basın mensuplarının ağır şartlarda çalıştığının farkındayız. Gazetecilik fedakarlık isteyen mesleklerin başında gelmektedir. Bin bir güçlükle mesleklerini icra etmeye çalışan değerli gazetecilerimizin çabaları takdir edilmesi gereken bir durumdur. Bu anlamlı günde basın şehitlerimizi yad ediyor,ilkeli ve tarafsız yayıncılık anlayışı ile kamuoyunun sesi olma görevini yürüten başta ilçemiz ve ilimizde görev yapan basın çalışanları olmak üzere tüm gazeteci arkadaşlarımıza hizmetlerinden dolayı teşekkür eder,10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlarım” dedi.