Belediyemizden larva ilaçlaması
Ocak 19, 2022
Buldan toplu açılışa hazırlanıyor
Ocak 25, 2022

Ekiplerimiz, sokak hayvanlarını besledi


Buldan Belediyesi ekipleri, soğuk havada sokakta yaşam mücadelesi veren sokak hayvanlarını yalnız bırakmadı. İlçe merkezi ve kırsalda sokak hayvanlarını besleme faaliyetlerini yoğunlaştırdıklarını açıklayan Başkan Şevik, “Vatandaşlarımız da daha önce yaptırdığımız beslenme odaklarına su ve mama bırakarak sokaktaki canlara yardım edebilirler” çağrısında bulundu.

Buldan Belediyesi ekipleri, ilçe merkezi ve kırsalda sokak hayvanlarını besleme faaliyetlerini yoğunlaştırdı. Belediyesi ekipleri, soğuk havada sokakta yaşam mücadelesi veren sokak hayvanları için ilçenin farklı noktalarında köpek ve kediler için mama bıraktı.
Belediye Başkanı Mustafa Şevik, düzenli olarak sokak hayvanları için belirli noktalara mama bıraktıklarını belirterek “Besleme noktalarına mama bırakarak sokak hayvanlarını aç ve susuz bırakmıyoruz. Yalnızca ilçe merkezinde değil, kırsal kesimlerde de besleme çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Özellikle yoğun karlı ve soğuk havalarda, yiyecek bulmakta zorlandıkları için bunu daha sık yapıyoruz” dedi.

Kar yağışı sürdüğü müddetçe çalışmalara devam edeceklerini söyleyen Başkan Şevik, “Vatandaşlarımız da daha önce yaptırdığımız köpek ve kedi beslenme odaklarına su ve mama bırakarak sokaktaki canlarımıza destek verebilirler. Bu konuda duyarlı hemşerilerimize teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.