Çalışmalar gece boyunca devam etti
Ocak 26, 2022
Başkan Şevik’ten Regaip Kandili mesajı
Şubat 3, 2022

Başkan Şevik, işçileri ziyaret etti

Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, sabahın erken saatlerinde duraklarda servis bekleyen tekstil işçilerini ziyaretti. İşçilerle uzun süre sohbet eden ve taleplerini dinleyen Başkan Şevik, daha sonra Temizlik İşleri Müdürlüğü’nde çalışan belediye personeliyle bir araya geldi, kahvaltı yaptı.

Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, sabahın erken saatlerinde duraklarda servis bekleyen tekstil işçilerini ziyaret ederek başladı. Sabah vardiyasını yetişmek üzere duraklarda servis bekleyen tekstil işçileriyle uzun süre sohbet eden ve taleplerini dinleyen Başkan Şevik, “Emek yoğun bir sektör olan tekstil sektörü ilçe istihdamına da önemli katkı sağlıyor. Buldan’ın tekstil ve dokuma geçmişi binlerce yıl öncesine dayanıyor. Buldan Belediyesi olarak imkânlarımız dâhilinde geleneksel el dokumasını yeniden canlandırarak ilçe ekonomisini kazandırmak için destek veriyoruz. Vermeye de devam edeceğiz” dedi.

BAŞKAN ŞEVİK, TEMİZLİK İŞÇİLERİYLE BİRARAYA GELDİ
Başkan Şevik daha sonra Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğü personeliyle bir araya geldi kahvaltı yaptı. Çalışmalarla ilgili bilgi alan Başkan Şevik, “İlçemiz sokak ve caddelerin temizliği ile uğraşarak yoğun bir mesai harcayan Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı personelimizle sabahın erken saatinde biraraya geldik. Temizlik işleri belediyenin kalbidir. Temizlik işçilerin görevi zordur. Halkımızın beklentisinin büyük olduğunun bilincindeyiz. Temiz Buldan’ı yaşanılabilir Buldan’ı birlikte gerçekleştireceğiz” dedi.
Başkan Şevik, Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerine, özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Temizlik işçileri ise Başkan Şevik’in sürpriz ziyaretinden duydukları memnuniyeti belirterek, teşekkür ettiler.