Başkan Şevik, işçileri ziyaret etti
Şubat 2, 2022
VATANDAŞLARIMIZIN YANINDAYIZ
Şubat 15, 2022

Başkan Şevik’ten Regaip Kandili mesajı

Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, mübarek üç ayların müjdecisi Regaip Kandili dolayısıyla yayınladığı mesajında, bu mübarek gecenin ülkemize ve tüm İslam alemine barış ve huzur getirmesini diledi.

Başkan Şevik mesajında, Türk-İslam aleminin Regaip Kandili’ni kutlayarak, mübarek Regaip Kandili’nin idrak edildiği bu gecenin öncelikle güzelliklere vesile olmasını, manevi toparlanma ihtiyacının güçlenmesine tümüyle ortam açmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ve murat ettiğini belirtti.
Regaip Kandili’nin pek çok ihsanın müjdesi olduğunu vurgulayan Şevik, bu gecenin manen temizlenmenin, vicdanen arınmanın fırsatı ve fazilet kaynağı olduğunu ifade etti. Kandil münasebetiyle af ve merhamet kapılarının ardına kadar açılacağına inandığını belirten Başkan Şevik,
“Duanın gücüyle günahkarlara aşılmaz duvar ören ihlaslı yürekler, iman ve irfanının hikmetiyle kötülükleri def eden tertemiz kalpler, istikbalimizin güvenceleri, varlığımızın manevi güvenliğidirler. Aziz şehitlerimizi rahmet, minnet, şükranla anıyorum. Buldanlı hemşehrilerimizin, aziz milletimizin ve Türk-İslam aleminin Regaip Kandili’ni içtenlikle ve samimiyetle kutluyor, semaya açılan ellerin geri çevrilmeyeceğine gönülden inanıyorum” dedi.