Başkan Şevik’ten Regaip Kandili mesajı
Şubat 3, 2022
Başkan Şevik, MİS toplantısına katıldı
Şubat 16, 2022

VATANDAŞLARIMIZIN YANINDAYIZ

Başkan Şevik, “Vatandaşımızın acısını da mutluluğunu da paylaşıyoruz”
Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, sosyal belediyecilik anlayışı ile insan odaklı hizmet üretmeye devam ettiklerini açıkladı. Yenilenen dört adet çadırdan, yakınını kaybeden vatandaşların ücretsiz yararlanabileceği gibi asker uğurlama, mevlit, nişan gibi merasimlerinde de faydalanabileceğini söyledi.
Vatandaşların mutlu ve güzel günlerinde olduğu gibi acılı günlerinde de yanlarında olmaya çalıştıklarını söyleyen Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, pandemi tedbirleri nedeniyle bir süre faaliyetlerine ara verilen taziye çadırları uygulamasını yeniden başlattıklarını açıkladı. Eskiyen ve yıpranan taziye çadırlarının yenilendiğini söyleyen başkan Şevik, yeni ve daha kullanışlı dört adet taziye çadırlarının, cenaze sahiplerinin talepleri doğrultusunda vefat eden vatandaşların evlerine yakın bir noktaya yeniden kurulacağını açıkladı. Başkan Şevik ayrıca, vatandaşların talep etmesi halinde asker uğurlama, mevlit, nişan, sünnet gibi merasimlerinde de kullanılmak üzere çadır desteği verilebileceklerini açıkladı.
Başkan Şevik, Belediye olarak ailelerin üzüntülü günlerinde sıkıntılarını bir nebze de olsa aşabilmelerini amaçladıklarını vurguladı.