Bakan’a,Buldan’ın talepleri iletildi
Şubat 18, 2022
Tarihi ev, küllerinden yeniden doğacak
Şubat 23, 2022

Başkan Şevik, Tarihi Konakta nikah kıydı

İzmirli Berna-Kaan Öksüzoğlu çifti, nikah için Buldan’ı tercih etti.

Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, İzmir’den Buldan’a nikah için gelen Kaan-Berna çiftinin nikâhını Talat Tarakçı Konağı’nda kıydı. Gelin ve damada bir ömür mutluluklar dileyen Başkan Şevik, “Genç çiftçimiz nikah için Buldan’ı tercih etmişler, bizleri onurlandırdılar. Kendilerine bir ömür boyu mutluluklar dilerim” dedi.

İzmirli Berna ile Kaan çifti nikah için Buldan’ı tercih etti. Hem bin yılda bir gelen “22.2.2022” özel gününü fırsata çevirerek nikah tarihlerini ölümsüzleştirmek, hem de Buldan’ın 200yıllık Talat Tarakçı Konağı’nda güzel bir anı oluşturmak isteyen İzmirli çiftin nikahını Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik kıydı.
Kendisi için de güzel bir gün olduğunu belirten Başkan Şevik, “Belediye olarak ilçemizin tarihini kültürü sahip çıkmak, kültür mirasımız konakları restore ederek turizme kazandırmak için çalışıyoruz. Talat Tarakçı Konağı da 200 yıllık yapıdır. Genç çiftimiz, 200 yıllık yapıda hayatlarını birleştirerek, bizlere tarihi bir an yaşatmışlardır. Genç çiftimize ömür boyu mutluluklar dilerim” dedi.
Başkan Şevik, nikah merasiminin ardından evlilik cüzdanını geline verdi.
Hayatlarını Buldan’ın otantik binasında birleştirerek bu özel günlerini ölümsüzleştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirten genç çift, kendilerini yalnız bırakmayan Belediye Başkanı Mustafa Şevik’e teşekkür ettiler.