Başkan Şevik’ten, Miraç Kandili mesajı
Şubat 27, 2022
Beyağaç’ta yöresel lezzetler tanıtılacak
Mart 2, 2022

Başkan Şevik, personeliyle biraraya geldi

Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik öğle yemeğini, Belediye Yemekhanesinde mesai arkadaşlarıyla birlikte yedi. Belediye Başkanı Şevik, personeliyle birlikte sıraya girerek, kendi yemeğini kendisi aldı ve çalışanlarla aynı masada yemek yiyerek sohbet etti.

Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, gerçekleştirdiği ziyaretlerle belediyenin farklı birimlerinde çalışan personelle bir araya gelmeye devam ediyor. Başkan Şevik, bu kez de öğle yemeğini çalışma arkadaşları ile birlikte yedi. Personelle birlikte sıraya girerek kendi yemeğini kendisi alan Başkan Şevik, çalışanlarla aynı masada oturarak sohbet etti.
Mesai arkadaşlarına teşekkür eden Başkan Şevik, “Tüm çalışanlarım benim için çok önemli ve bir biriyle eşittir, görevi ne olursa olsun bugüne kadar yönetim olarak hiçbir zaman ayrıma gitmeden hizmetlerimizi yapıyoruz. Hepimizin tek ortak hedefi var, o da Buldan’a ve Buldan halkına hizmet etmek. Bugüne kadar yaptığımız çalışma ve hayata geçirdiğimiz projelerde hepinizin alın terini görüyorum. Gecemizi gündüzümüze katarak çalışıyoruz. Tek bir hedefimiz var ilçemizi daha yaşanılabilir, daha temiz, daha düzenli bir ilçe yapmak. Ayrıca Buldan sahip olduğu tarihiyle, kültürüyle ve doğal güzellikle bir turizm kenti. Birlikte el ele vererek turizm kentine yakışır başarılı çalışmalara imza atmaya devam edeceğiz” dedi.