3 bin anaokulundan biri Buldan’a yapılacak
Mart 15, 2022
Başkan Şevik’ten Berat Kandili mesajı
Mart 17, 2022

BAŞKAN ŞEVİK’TEN FUTBOLCULARA MORAL YEMEĞİ


Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, Denizli Süper Amatör Ligi A Grubu’nda mücadele eden temsilcimiz Belediyespor’a moral yemeği verdi.

Denizli Süper Amatör Ligi A Grubu’nda lider olarak mücadele eden ve pazar günü oynanacak Yeşil Çivril Belediyespor maçı öncesi Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, futbolcular ve Teknik ekiple yemekte bir araya gelerek başarılar diledi.
Düzenlenen yemeğe Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, AK Parti İlçe Başkanı Naci Çomuk, MHP İlçe Başkanı Ahmet Özeşmen, belediye meclis üyeleri ve Belediyespor Kulüp Başkanı Ümit Akdağlı, Yönetim Kurulu Üyeleri ve futbolcular katıldı.
Pazar günü saat 16.30’da Sarayköy Stadı’nda Yeşil Çivril Belediyespor ile karşı karşıya gelecek olan Buldan Belediyespor’a maç öncesi başarılar dileyen BaşkanŞevik, “İlçemizin futbol camiasındaki temsilcisi Buldan Belediyesporumuzun her zaman yanındayız. Sezonun başından beri oyuncularımız, teknik ekibimiz, yönetim kurulu üyelerimiz ve taraftarlarımız ile birlikte kıyasıya bir mücadele verdik. Bizim hedefimiz ilçemizin adını daha üst liglere yazdırmak. Pazar günü oynanacak olan Yeşil Çivril Belediyespor maçında, futbolcularımıza başarılar diliyorum” dedi

Buldan Stadı’nın yenilenmesi çalışmalarının tamamlandığını belirten Başkan Şevik, “İlçe stadının sentetik çim yüzeye dönüştürülmesi ile ilgili çalışmalar tamamlandı. TFF’nin onayı bekleniyor. Buldan Belediyespor artık iç saha maçlarını kendi evinde oynayacak ve seyircisiyle buluşacak” diye konuştu.

“HEDEFİMİZ BAL’A ÇIKMAK
Buldan Belediyespor Kulüp Başkanı Ümit Akdağlı ise, “Hedefimiz Bölgesel Amatör Lig (BAL)’a çıkmaktır. Tüm hazırlıklarımız bu yöndedir. Amacımız gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutarak futbolu ve sporu sevdirmektir. Pazar günü güzel bir maç bizi bekliyor. Tüm Buldan halkını Pazar günü Sarayköy Stadında oynayacağımız maça bekliyoruz” dedi.