Ünlü sunucu Quest, Buldan’da
Belediye Başkanı Şevik, Antalya kampında
Mart 25, 2022

Başkan Şevik’ten moloz uyarısı

Buldan Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri yol kenarları, dere yatakları gibi uygun olmayan yerlere gelişi güzel bir şekilde dökülen moloz, çöp ve inşaat atıklarını temizlemeye devam ediyor.
Yol kenarlarına dökülen moloz, inşaat atığı ve çöplerin oluşturduğu kötü görüntünün, tarih, kültür ve doğa turizminin merkezi olma yönünde hızla ilerleyen ilçemize yakışmadığını söyleyen Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, “Duyarsızca gelişi güzel atılan moloz, çöp ve inşaat atıklarını ekiplerimiz tarafından kararlılıkla temizlenmeye devam ediyor. Ancak, asıl olan kirletmemektir. Bizim vatandaşlarımızdan ricamız moloz, çöp ve inşaat atıklarını belediyemiz tarafından belirlenen sanayi sitesi arkasındaki (Sokak hayvanları Barınağımızın arkasında kalan alan) alana atmaları” dedi.