Başkan Şevik’ten moloz uyarısı
Mart 24, 2022
Taş Ev Hayat Buluyor
Mart 28, 2022

Belediye Başkanı Şevik, Antalya kampında

Belediye Başkanı Şevik, MHP kampında
Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin partili belediye başkanlarıyla düzenlediği Antalya kampına katıldı. MHP’li belediyelerin üç yıllık faaliyet raporları ile performans ve hedeflerinin masaya yatırılacağı kamp, üç gün devam edecek.

Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin, partili belediye başkanlarıyla düzenlediği kampa katılmak üzere Antalya’ya gitti. Kamp, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin, belediye başkanlarıyla birlikte düzenlediği basın açıklaması ile başladı.
Toplantıya hazırlıklı gittiklerini söyleyen Başkan Şevik, “Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Bey’in teşrifleriyle gerçekleşecek olan toplantımızda, cumartesi ve pazar günü devam edecek. Ülke gündeminin yanı sıra 2019 Yerel seçimlerinden bugüne geçen 3 yıllık sürede belediyelerimizin performans ve hedefleri değerlendirilecektir. Oldukça yoğun geçecek olan toplantılar, bizim için çok faydalı bir fikir alış-verişinin yaşanacağı ortam olacak “ dedi.
MHP Belediye Başkanları Antalya Kampı, Cumartesi günü Saat 11.00’da Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin açılış konuşmasıyla başlayacak.
Saat 13.00’de Prof.Dr. M.Öcal Oğuz, “Yerel Yönetimler, Kentleşme ve Kültür İlişkisi, Yerel Yönetimler ve UNESCO”
Saat 14.00’de TÜBİTAK Bilgem Başkan Yardımcısı Sadullah Uzun, “Akıllı Kentler”
Saat 15.00’de Prof.Dr Rasime Ayhan Yılmaz, “Belediyelerde Algı Yöneticiliği, Reklam Stratejileri, Halkla İlişkiler ve Kampanya Tasarımı, Gündem Yönetimi ve Kriz İletişimi”
Saat 15.30’da İNC Araştırma ve İletişim Danışmanlığı Kurucu Ortağı Dr. Neslihan Çelik , “Belediyelerin İdari, Kurumsal, Finansal Yapıları ve Belediyeler için İletişim Modeli Örneği”
Konularındaki konuşmalarıyla devam edecek
27 Mart Pazar günü ise program, saat 11.00’de Etik Kurulu Başkanı Prof Dr. Cengiz Şahin ile 11.30’da Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz’ın kapanış konuşmalarıyla sona erecek.