Taş Ev Hayat Buluyor
MHP heyetinden Başkan Şevik’e ziyaret
Mart 31, 2022

Başkan Şevik, DENİB toplantısına katıldı

Belediye Başkanımız Mustafa Şevik, Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM)Başkanı Sayın İsmail Gülle’nin teşrifleriyle Denizli Anemon Otel’de düzenlenen TİM Denizli Meclisi ve Denizli İhracatçılar Birliği (DENİB) İhracatın Yıldızları Ödülü törenine katıldı. Meclis toplantısının Denizli ve Türkiye’ye hayırlı olması temennisinde bulunan Başkan Şevik, gerçekleştirdikleri ihracat ile hem şehrin hem de ülkenin ekonomisine büyük katkı sağlayan ihracatçı firmaları tebrik etti.
Başkan Şevik, basın mensuplarına verdiği röportajında Buldan’ın da tekstilde bir hayli aşama kaydettiğini ve ihracatta adından söz ettirdiğini vurguladı. Başkan Şevik, Buldan’ın geleneksel dokuma kültürüne sahip çıkan tek ilçe olduğunu belirterek, bununla gurur duyduğunun altını çizdi.