2021 yılı faaliyet raporu kabul edildi
Nisan 1, 2022
Şevik:Türk Polis Teşkilatımızla övünüyoruz
Nisan 9, 2022

GENÇLİK MERKEZİ’NDE SONA GELİNDİ


Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik’in girişimleriyle ilçeye kazandırılan Gençlik Merkezi inşaatında sona gelindi. Cumhuriyet Mahallesi’nde tek katlı olarak inşaatı devam eden Gençlik Merkezi’nde teknik oda, resim, müzik atölyesi, inovasyon gibi sınıflar yer alacak.

Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik’in Ankara girişimleri sonucunda ilçeye kazandırılan yatırımlar arasında yer alan Gençlik Merkezi inşaatında sona gelinde. Cumhuriyet Mahallesinde inşaatı devam eden Gençlik Merkezi’nin ilçe gençlerinin vakit geçirerek bilgi edinip kendini geliştirebileceği bir yaşam alanı olması için planlandığını açıklayan Başkan Şevik, Gençlik Merkezi’nin teknik oda, resim, müzik atölyesi, inovasyon gibi sınıflardan oluşacağını vurguladı.
Buldan Gençlik Merkezi’nde devam eden çalışmalar hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Mustafa Şevik, “Geleceğimizin teminatı gençlerimiz için yapmış olduğumuz Gençlik Merkezi’mizin inşaatında sona yaklaştık. Buradaki çalışmaları yakın zamanda tamamlamayı planlıyoruz. Burada gençlerimiz ve çocuklarımız için çeşitli kurslar olacak. Resim, müzik atölyeleri, teknik sınıflar ve inovasyon gibi bölümler yer alacak. İlçemize kazandırılan Gençlik Merkezi’ne destek veren Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet M. Kasapoğlu başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.