88 yıllık mezbaha yenileniyor
Nisan 23, 2022
Çocuklara özel Ramazan programı
Nisan 26, 2022

Milletvekili Ök, Buldan’ı ziyaret etti

Buldan’ı ziyaret eden AK Parti Denizli Milletvekili Nilgün Ök, Belediye Başkanı Mustafa Şevik ile birlikte şehit polis Ercan Yangöz’ün ailesi ile engelli bireyleri evlerinde ziyaret ederek, onlarla sohbet etti.

Ak Parti Denizli Milletvekili Nilgün Ök, ramazan ayı ziyaretleri kapsamında Buldan’a geldi. Milletvekili Nilgün Ök, AK Parti Denizli İl Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Karaca, AK Parti Buldan İlçe Başkanı Naci Çomuk, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Aysel Mustak ile belediye meclis üyelerinin eşlik ettiği Buldan gezisinde ilk olarak Belediye Başkanı Mustafa Şevik’i makamında ziyaret etti. Milletvekili Ök’e belediye tarafından ihalesi gerçekleştirilen spor yatırımları, sokak sağlıklaştırması ve restorasyon çalışmalarıyla ilgili bilgi veren Başkan Şevik, 100 dairelik 2. Etap TOKİ konutları ile doğal gaz çalışmalarıyla ilgili gelişmeleri paylaşarak, desteklerinden dolayı kendisine teşekkür etti.

Milletvekili Ök, daha sonra Belediye Başkanı Mustafa Şevik ile birlikte, geçtiğimiz yıl 16 Haziran’da Bodrum’da silah kaçakçılarına yönelik düzenlenen operasyon anında çıkan çatışmada şehit olan Ercan Yangöz’ün ailesini ziyaret etti. Anne Nursel Yangöz ve baba Şahin Yangöz ile uzun süre sohbet eden Milletvekili Ök, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da selamını iletti.

Ramazan ayı dolayısıyla vatandaşları ziyaret ederek Ramazan ayının maneviyatını vatandaşlarla birlikte yaşamayı gayret gösterdiklerini belirten Denizli Milletvekili Ök, Belediye Başkanı Mustafa Şevik ve Ak Parti ilçe yönetimiyle birlikte Bozalan, Bölmekaya, Yenicekent mahallelerinde, hasta, ihtiyaç sahibi ve engelli bireyleri evlerinde ziyaret ederek hayırlı ramazanlar dilediler, gönüllerini aldılar.