Çocuklara özel Ramazan programı
Nisan 26, 2022
“Turizm Bilgilendirme” ofisi yapılıyor
Nisan 28, 2022

Başkan Şevik’in Kadir Gecesi Mesajı

Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik Kadir Gecesi dolayısıyla yaptığı açıklamada, bin aydan daha hayırlı bir gecenin rahmet ve bereketiyle müşerref olunduğunu anımsatarak, “Buldanlı hemşehrilerimin, aziz Türk milletimizin ve Türk-İslam aleminin mübarek Kadir Gecesi’ni içtenlikle tebrik ediyor, hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.

Belediye Başkanı Mustafa Şevik, Kadir Gecesi’nin arınma için güzel bir fırsat olduğunu vurguladığı mesajında, Kuran-ı Kerim’in indiği bu mübarek geceyi duayla, şükürle, vicdan muhasebesiyle geçirileceğini söyledi.

Başkan Şevik,” Mübarek Ramazan ayına veda ettiğimiz şu günlerde, bin aydan daha hayırlı olan, Kadir Gecesi’ni idrak etmenin sevinç ve mutluluğunu yaşamaktayız. Mükâfatların sınırsız olarak verildiği, kalplerin, duygu ve davranışların her türlü kötülükten arındığı, sevginin herkesi kucaklaması için yeni adımlar atma imkanının bulunduğu Kadir Gecesi’nin, birlik ve beraberliğimize katkı sağlayacağına, toplumu toplum yapan özelliklerin başında sayılabilecek olan saygı ve sevginin bu gecede gönüllerde hayat bulacağına inanmaktayım. Bu mübarek gecede, ilçemizde, Denizlimizde, ülkemizde ve tüm dünyada sevginin, hoşgörünün ve huzurun hakim olması en büyük arzumuzdur. Bu duygularla Buldanlı hemşehrilerimizin, aziz Türk milletimizin ve Türk-İslam aleminin mübarek Kadir Gecesi’ni içtenlikle tebrik ediyor, hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.