Başkan Şevik’ten 1 Mayıs Mesajı
İlçe Protokolü Vatandaşla Bayramlaştı
Mayıs 2, 2022

Başkan Şevik’ten Ramazan Bayramı mesajı

Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajında “Milletçe bir mübarek Ramazan ayını daha geride bırakarak, bayramı idrak etmekte, bu güzel günlerin feyz, rahmet ve bereketinde buluşmaktayız. Bu mübarek Ramazan Bayramının Buldan’ımız, ülkemiz, Türk-İslam alemi ve tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.

Başkan Şevik mesajında bayramların, insanları birbirine yakınlaştıran, aynı düşünce ve duygularda buluşturan, günlük kaygı ve sıkıntılardan uzaklaştıran, topluma umut, sevgi veren, birlik ve dirliği sağlayan özel günler olduğunu vurgulayarak, “Dini bayramlar, Müslümanlar arasında sevinç, coşku ve barış rüzgârlarının dalga dalga yayıldığı ulvi bir atmosferdir. Bu anlamda, idrak etmekte olduğumuz Ramazan Bayramının çok derin ve etkili bir nüfuz alanı vardır. Dargınlıkları ve kırgınlıkları unutturan, dayanışmayı, yardımlaşmayı artıran, hoşgörü, kardeşlik duygularını güçlendiren bayramları, anlam ve önemine uygun olarak kutlamalıyız. Bayramların getirdiği barış ve huzur ortamının değerini iyi bilmeliyiz, Bu duygu ve düşüncelerle Buldanlı hemşehrilerimin ve bütün İslam âleminin mübarek Ramazan Bayramını kutluyor, bayramın ilçemiz, ülkemiz, Türk-İslam alemi ve tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.