Başkan Şevik, MHP’nin kurmaylarını ağırladı
Mayıs 16, 2022
BAŞKAN ŞEVİK’İN 19 MAYIS MESAJI
Mayıs 18, 2022

19 Mayıs, Gençlik Konseri ile kutlanacak


Buldan Belediyesi, Milli Mücadele’nin 103’üncü yılının kutlanacağı 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nda Gençlik Konseri düzenleyecek. Başkan Mustafa Şevik, Alanyazı Meydanı’nda düzenlenecek olan etkinlikte Buldanlıların, 19 Mayıs coşkusunu birlikte yaşayacağını söyledi.

Buldan Belediyesi, özel günlerde gerçekleştirdiği etkinlikler ile ilçe halkını buluşturmaya devam ediyor. Başkan Mustafa Şevik’in talimatı ile Buldan Belediyesi tarafından 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı, konser ile kutlanacak.
Buldan Belediyesi 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlama etkinlikleri, Perşembe günü saat 20.30’da ilçe protokolü ile Buldanlıların katılacağı fener alayı ile başlayacak. Saat 21.00’de Alanyazı Meydanı’nda düzenlenen konserde Yıldırım Yıldızdoğan, sevilen şarkılarını gençler ve Buldanlılar için seslendirecek. Buldan’da 19 Mayıs coşkusunun yaşanacağını söyleyen Başkan Şevik, geleceğin aydınlık yüzü olan gençlerimiz başta olmak üzere, tüm Buldanlıları 19 Mayıs Perşembe akşamı Alanyazı Meydanı’nda düzenlenecek gençlik konserine davet etti.