Öğrencilerden Yıl Sonu Resim Sergisi
Haziran 15, 2022
Cezaevi avlusunda şenlik
Haziran 19, 2022

Şehit polisimiz için mevlit okutuldu


Geçtiğimiz yıl görev yaptığı Muğla’nın Bodrum ilçesinde, silah kaçakçıları ile çıkan çatışmada şehit düşen polis memuru Ercan Yangöz’ün şehadetinin yıl dönümü dolayısıyla Mevlid-i Şerif okutuldu.
2021 yılında Muğla’nın Bodrum ilçesinde, silah kaçakçıları ile çıkan çatışmada şehit düşen polis memuru Ercan Yangöz için Buldan’daki baba evinde Mevlid-i Şerif okutuldu. Mevlit programına, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Buldan Kaymakamı Murat Sarı, Belediye Başkanı Mustafa Şevik, AK Parti İl Başkanı Yücel Güngör, eşi Çiğdem Güngör, MHP İl Başkanı Yusuf Garip, Cumhuriyet Savcısı Mehmet Çetin Atalay, İlçe Emniyet Müdürü Murat Kale, İlçe Jandarma Bekir Cinkara, il ve ilçe emniyet mensupları ile kurum amirleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, şehit yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Protokol üyeleriyle birlikte şehit annesi Nursel Yangöz ile baba Şahin Yangöz’e “Alah Kabul Etsin” dileklerini başsağlığı ve sabırlar dileyen Buldan Belediye Başkan Mustafa Şevik, “Buldanlı şehidimiz polis memuru Ercan Yangöz’ü şehadetinin 1.yıldönümünde saygı ve minnetle anıyoruz. Şehitlerimize bir kez daha Allah’tan rahmet diliyoruz. Biz onları unutmadık ve hiçbir zaman da unutmayacağız. Belediye olarak her zaman şehit ailemizin yanında olduğumuzu bir kere daha belirtmek isterim” diye konuştu.
Belediye Başkanımız Mustafa Şevik, daha sonra AK Parti İl Başkanı Yücel Güngör, İlçe Başkanı Naci Çomuk ve belediye meclis üyeleriyle birlikte Bozdoğan ailesinin sünnet merasimi ile Başoğlu ailesinin hayır yemeğine katılarak “Allah Kabul Etsin” dileklerini iletti.