Cezaevi avlusunda şenlik
Haziran 19, 2022
Tarihi “kral yolunda” hummalı çalışma
Haziran 24, 2022

Çocuklara eğlenceli bir yaz tatili bekliyor

Buldan Belediyesi,çocuklar için keyifli yaz tatili hazırladı
Buldan Belediyesi, yorucu bir eğitim-öğretim yılını geride bırakarak, tatile giren öğrenciler için özel programlar hazırladı. Eğlenceli, eğitici ve güvenli pek çok aktivite sunan Buldan Belediyesi ücretsiz yaz okulu, 7-12 yaş arası çocuklara hizmet verecek. Eğlenceyi sokağa taşıyarak çocukların ayağına getireceklerini söyleyen Başkan Şevik, herkesi yaz okullarına davet etti.

Buldan Belediyesi, çocukların keyifli bir yaz tatili geçirmeleri için hem eğlenceli hem de geliştirici bir program hazırladı. Yorucu bir eğitim sürecinden geçen öğrencileri biraz olsun dinlendirmek, kültürel, sanatsal, sportif yönlerini geliştirici aktivitelere yönlendirmek amacıyla gerçekleştirilecek olan Yaz Okulu, 3 Temmuz-10 Eylül tarihleri arasında hizmet verecek.
MÜZİK VE SPOR KURSLARI DEVAM EDİYOR
Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, belediye bünyesinde açılan müzik alanında gitar, bağlama, spor alanında ise karate ve Kick Boks kurslarının yaz ayları boyunca ücretsiz olarak devam edeceğini açıkladı.
Ayrıca yaz tatillerini iyi değerlendirmek isteyen 7-12 yaş gurubu çocuklar için sportif etkinliklerin yanısıra eğlenerek öğrenebilecekleri çeşitli atölye çalışmalarının da yer alacağını Yaz Okulu’nun tatil boyunca devam edeceğini söyleyen Başkan Şevik, eğlenceyi çocukların ayağına götüreceklerini söyledi. Yaz okulu etkinliklerinin her gün ayrı bir mahallede düzenleneceğini söyleyen Başkan Şevik, 3 Temmuz-10 Eylül tarihleri arası başlayacak olan Yaz Okulu’na tüm çocukları davet etti.
EĞLENEREK ÖĞRENECEKLER
Buldan Belediyesi tarafından yürütülen sosyal ve kültürel projeden biri olan Yaz Okulunda, çocukların olumlu alışkanlıklar kazanması, sosyal ve kültürel gelişimlerini olumlu yönde desteklemek amacıyla çeşitli atölye çalışmaları yer alacak. Buldanlı çocuklar, kukla, Keçe, mask ebru, seramik, taş baskı, bilim, takı tasarım gibi atölye çalışmalarının yanı sıra çocuk sihirbazı, mini golf, geleneksel sokak oyunları, çocuk tiyatrosu gibi etkinlik ve aktivitelerle eğlenceli bir yaz geçirecek.