Başkan Şevik, tarihi mahalleyi adım adım gezdi
Temmuz 7, 2022
Başkan Şevik’ten Kurban Bayramı mesajı
Temmuz 8, 2022

Başkan Şevik,MHP yönetimiyle bir araya geldi

Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli tarafından MHP ilçe başkanlığına atanan İbrahim Aksütve yeni yönetim kurulu üyeleriyle BELKÜM’de düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi. Başkan Şevik, MHp ilçe Başkanı Aksüt ve yeni yönetime başarılar diledi.

Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, Milliyetçe Hareket Partisi(MHP) Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli tarafından MHP ilçe Başkanlığına atanan İbrahim Aksüt ve yeni yönetim kurulu üyeleriyle BELKÜM’de düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi. Belediye Meclis üyelerinin de katıldığı toplantıda Başkan Şevik,  Aksüt ve yönetim kurulu üyelerine başarılar diledi.

Başkan Şevik  “Buldan, Cumhur İttifakının ilk ve en başarılı yürüten örnek ilçelerinden. Bu birlik ve beraberliği bozmadan çalışarak, 2023 ve 2024 seçimlerinden de başarıyla çıkacağınızdan hiç kuşkum yok.  Yeni görevleriniz ilçemize, şehrimize, Milliyetçi Hareket Partimize, Cumhur İttifakımıza hayırlı uğurlu olsun. Başarılar dilerim” diye konuştu. 

HEDEFİMİZ 2023 VE 2024 SEÇİMLERİ

Kendisinin 1996 yılından beri ülkücü camianın içerisinde yer aldığını ve 2014 seçimlerinde bizzat sahada çalıştığını vurgulayan Aksüt, “  Genel Başkanımız Devlet Bahçeli tarafından MHP ilçe başkanlığı görevi bize tevdi edilmiştir. Bu görevi bizlere layık gören başta Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli ve İl Başkanımız Yusuf Garip’e teşekkür ediyorum. Yönetimimizi oluşturduk. En kısa zamanda mahalle başkanlarımızı ve teşkilatlarımızı oluşturup, 2023 ve 2024 seçimleri için çalışmalarımıza başlamak istiyoruz. Hedefimiz, Cumhur İttifakı ortağımız AK Parti ve BBP ilçe yönetimleriyle birlik ve beraberlik içerisinde, önce 2023 genel seçimlerinden, ardından 2024 Mahalli İdareler Seçimlerinden başarıyla çıkmak. Ben bu vesileyle partimizde hizmeti bulunan ve emeği geçen herkesi teşekkür ederim ” dedi.

Belediye Başkanı Mustafa Şevik’in katılımıyla eski cezaevi avlusunda gerçekleştirilen toplantının kendisi için ayrı bir önemi olduğunu vurgulayan İbrahim Aksüt, “1980 darbesinde rahmetli babam Mustafa Aksüt, ülkücü hareketten burada yattı. Yine böyle bir bayram öncesi babamla bayramlaşmak için girmiştim bu cezaevi avlusuna. O nedenle bu toplantı benim için çok önemli.  Hem burasını restore ederek turizme kazandırdığı, hem de ilçemize yaptığı hizmetlerinden dolayı Belediye Başkanımız Mustafa Şevik’e teşekkür ederim” diye konuştu.

İbrahim Aksüt başkanlığında oluşturulan Buldan MHP İlçe Yönetiminde, Elif seda Taşdöğen, Yaşar Ertan, Naile Kaymak, Tuncer Özyurt, Nuray Demirci, Osman Mert, Uğur Abaylı, Süleyman Karcıer, Mesut Ünlü, Mertan Yeşildağ, Sercan Başcıvaroğlu, Muharrem Gül, Rıza Sert, Hüseyin Karataş, Şevket Şahin, Murat Yeşildağ, Hüseyin Bağcı, Ferhat Demir, Mustafa Kırmızıoğlu ile Osman Ersoy görev aldı.