Tarihi Cami’de yıkım çalışması başladı
Ağustos 11, 2022
Buldan Konya’ya damgasını vurdu
Ağustos 13, 2022

Çocukların Açık Havada Sinema Keyfi

Başkan Şevik çocuklarla birlikte açık havada sinema keyfi yaşadı

Buldan Belediyesi, çocuklara sinemayı sevdirmek ve sinema kültürünü yaşatmak amacıyla düzenlediği “Açık Havada Sinema” etkinliğinde çocuklar, Lilo ve Stitch adlı filmi izledi. Toplu Konut Parkı ve Talat tarakçı Parkı’nda gerçekleştirilen etkinlikte açık havada sinema keyfi yaşayan çocuklara belediye ekiplerince patlamış mısır ikram edildi. Buldanlı çocukların açık havada sinema keyfi devam edecek.

Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik’in talimatları doğrultusunda çocuklara sinemayı sevdirmek ve sinema kültürünü yaşatmak amacıyla düzenlenen “Açık Havada Sinema” etkinliğinin Toplu Konut ve Talat Tarakçı Parkı’nda gerçekleştirildi. Açık Hava sineması etkinliğine katılan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, eşi Bahija Şevik, minik kızı Aygül ve yüzlerce çocukla birlikte Lilo ve Stitch adlı filmi izledi. Belediye ekiplerinin patlamış mısır ikramında bulunduğu etkinlikte, çocuklar açık havada sinema keyfi yaşadı.


Buldan Belediyesi tarafından yürütülen sosyal ve kültürel projeden biri olan Yaz Okulu kapsamında Açık Hava Sinema günleri de gerçekleştirdiklerini belirten Başkan Şevik, “Çocuklarımızın yaz tatillerini eğlenceli bir şekilde geçirmeleri için Yaz Okulu etkinlikleri düzenledik. Profilo Dayanıklı Ev Aletleri sponsorluğunda düzenlediğimiz Yaz Okulu kapsamında bugüne kadar, ebru sanatı, çocuk tiyatrosu, taş baskı, seramik atölyesi çalışmaları gibi çocuklarımızın eğlenerek öğrenebileceği bir dizi etkinlik gerçekleştirdik. Bu etkinlikler kapsamında, çocuklarımıza sinemayı sevdirmek ve sinema kültürünü yaşatmak için de Açık Hava Sineması günleri yaptık. Yalnızca çocuklarımız değil aileleri de patlamış mısır eşliğinde açık havada sinema keyfi yaşadı. Hem çocuklarımızın ilgisinden hem de çocuklarımıza açık havada sinema keyfini yaşattığımız için mutluyum” dedi.
ETKİNLİKLER DEVAM EDECEK
Açık Hava Sinema günlerinin bugün (12 Ağustos Cuma)Yenicekent Cumhuriyet Parkı’nda, 15 Ağustos Pazartesi Buldan-Cumhuriyet Parkı’nda, 16 Ağustos Salı Kadıköy Mahallesi, 17 Ağustos Çarşamba günü ise Nuri Akın Parkı(Yukarı Park)nda devam edeceğinin altını çizen Başkan Şevik, “Yalnızca Açık Hava Sineması günleri değil Yaz Okulu etkinliklerimiz de 10 Eylül 2022 tarihine kadar devam edecek. Çocuklarımızı unutamayacakları bir yaz tatili hediye etmek istiyoruz” diye konuştu.