Ferit Uz’dan Başkan Şevik’e teşekkür ziyareti
Ağustos 18, 2022
Yenicekent Festivali başladı
Ağustos 19, 2022

Başkan Şevik, yeni işyerinin açılışı gerçekleştirdi

Belediye Başkanımız Mustafa Şevik, ilçemizde uzun zamandan beri beyaz eşya ticareti yapan Belediye Meclis Üyemiz Mehmet Köklü ve ailesinin Cumhuriyet Mahallesi Konak Caddesi üzerinde hizmete giren Mobilya Mağazasının açılışını gerçekleştirdi. Açılışa Kaymakam Murat Sarı, Belediye Başkanı Mustafa Şevik, AK Parti Denizli İl Başkanlığı Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Karaca, belediye meclis üyeleri, kamu kurum ve kuruluşlarının ilçe yetkilileri, siyasi parti temsilcileri ile çok sayıda davetli katıldı.

Davetlilerle birlikte açılış kurdelesini kesen Başkan Şevik, “ İlçemize yakışır, modern ve kaliteli işletmelerin hizmete açılmasından dolayı bizler de mutluyuz. İşletme sahiplerine hayırlı kazançlar diliyorum” dedi.