İlköğretim haftası törenle kutlandı
Eylül 14, 2022
Üreticilere sulama desteği
Eylül 15, 2022

Okul önü yaya geçidi çizgileri yenilendi

Buldan Belediyesi okul çevrelerinde silinen yaya geçitleri ve deforme olan kasisleri yeniledi.

Buldan Belediyesi 2022-2023 Eğitim Öğretim yılı öncesi ilçe genelinde okul çevrelerinde silinen yaya geçitleri ve deforme olan kasislerin yenilenmesi çalışmalarını tamamladı. Çalışmalarla ilgili bilgi veren Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, ilçe genelinde eğitim öğretime devam eden okulların, gelen talep doğrultusunda bakım ve onarımının tamamlandığını belirtti. Başkan Şevik, ” Öğrencimizin daha ferah daha sağlıklı bir ortamda eğitim ve öğretim hayatına devam edebilmeleri için belediyemizin imkanları doğrultusunda çalışmalarımızı yaptık” dedi.

Okul önlerinde trafik sıkışıklığını önlemek ve yaya güvenliğini sağlamak adına çalışmalar yapıldığını söyleyen Başkan Şevik, araç ve yaya trafiğinin daha sağlıklı işlemesi, oluşabilecek kazaların önüne geçilmesiyle amacıyla ilçe genelinde yol ve yaya çizgilerinin yenilenmesi için çalışmalar yaptıklarını belirterek, “Okul çıkış noktalarında bulunan kasislerimizin de bakımını yaptık. Bu noktada sürücülerimizden özel ricamız olacak. Öğrencilerimizin can güvenliği noktasında daha duyarlı olmalarını, okul bölgelerinde hız yapmamalarını istirham ediyoruz. İlçemizde eğitimin kalitesini artırabilmek adına belediye olarak üzerimize düşeni yapmaya çalışıyoruz. Ancak bu bir ve beraber olunca daha anlamlı oluyor. Yeni eğitim-öğretim sezonun hayırlara vesile olmasını temenni ediyor, öğrencilerimize derslerinde başarılar diliyorum” diye konuştu.