Buldan’da Gaziler Günü törenlerle kutlandı
Eylül 19, 2022
BİLDEF’ten Başkan Şevik’e ziyaret
Eylül 20, 2022

Eski Bakan Müezzinoğlu Buldan’a,hayran kaldı

Eski Bakan Müezzinoğlu Buldan’a hayran kaldı
Sağlık Bakanlığı ve 2016-2017 yıllarında Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı görevlerinde bulunan Mehmet Müezzinoğlu, Belediye Başkanı Mustafa Şevik’i ziyaret etti. Müezzinoğlu’nu BELKÜM’deki makamında ağırlayan Başkan Şevik, kendisine belediye çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi, son kitabı “İdealist Bir Cumhuriyet Hekimi:Dr.Behçet Uz”kitabını imzaladı.

61.Hükümet döneminde Sağlık Bakanlığı, 2016-2017 yıllarında ise Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı görevlerinde bulunan Mehmet Müezzinoğlu, Buldan’a geldi. Müezzinoğlu ilk olarak Belediye Başkanı Mustafa Şevik’i BELKÜM’deki makamında ziyaret etti. eski Bakan Müezzinoğlu’na belediye çalışmaları, ilçenin tarihi ve kültürel değerleri ile doğal güzelliklerinden bahseden Başkan Şevik, son kitabı “İdealist Bir Cumhuriyet Hekimi:Dr.Behçet Uz”kitabını imzaladı, Buldan’ın geleneksel el dokuması ürünlerinden hediye etti.
Eski Bakan Müezzinoğlu, Başkan Şevik ile birlikte belediye tarafından sokak sağlıklaştırması ve restorasyon uygulaması tamamlanan sokaklarıyla, kültürel, tarihi değerlerini gezdi, bilgi aldı.