Buldan ovası daha ucuza sulanacak
Eylül 27, 2022
Buldan’dan Macaristan’a dostluk eli
Eylül 29, 2022

Şevik: Geleceğin Sporcularını yetiştiriyoruz


Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, belediyenin spor kurslarına devam öğrencileri ziyaret etti. Her yaş grubundan 30 öğrenciye forma hediye eden Başkan Şevik, sporu ve sporcuyu çok önemsediklerini belirtti.

Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, MHP İlçe Başkanı İbrahim Aksüt ve birim amirleriyle birlikte Belediye Spor Kurslarına devam eden öğrencileri ziyaret etti. Milli Hakem ve Antrenör Suat Özdemir’den çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Şevik, küçük yaştaki her çocuğun, bir spor branşıyla ilgileniyor olmasının çok kıymetli olduğunu vurguladı. Başkan Şevik,“ Çocuklarımızı ve gençlerimizi sporu sevdirmek, sporun herhangi bir branşına yönlendirmek amacıyla açtığımız karate ve kick boks kurslarımız devam ediyor. Her yaş grubundan çok sayıda kursiyerimiz mevcut. Bu da bizleri mutlu ediyor. Buldanlı spor kurslarımızdan faydalanıyor. Katıldıkları turnuvalardan önemli derecelerle dönen öğrencilerimize tebrik ediyor, geleceğin sporcularını yetiştiren Antrenörümüz Suat Özdemir’e teşekkür ediyorum” dedi.

Öğrencilere forma hediye eden Başkan Şevik, devam eden spor yatırımlarının en kısa zamanda tamamlanarak ilçe gençlerinin hizmetine sunulacağını da vurgulayarak, “Spor Toto Teşkilat Başkanlığı işbirliği ile 5 mahallemize halı saha, 5 mahallemize basketbol sahası yapıyoruz. Ayrıca Yenicekent ve Buldan ilçe stadımızın yenileme çalışmaları tamamlandı. İnşaatı tamamlanan Gençlik Merkezimizin geçici kabulünü gerçekleştirdik. Gençlik önemli, gençlerimizin sağlıklı bireyler olarak yetişmesi, geleceğe hazırlanması için mutlaka spor yapmaları gerekiyor. Buldan Belediyesi olarak, alt ve üst yapı çalışmalarınızın yanı sıra geleceğimiz olan çocuklarımıza ve gençlerimize yönelik, gerek eğitim gerek spor, gerekse diğer alanlarda da ciddi desteklerimiz ve yatırımlarımız devam ediyor” diye konuştu.