Başkan Şevik’in Muhtarlar Günü mesajı
Ekim 19, 2022
MHP’li Garip ve Şevik, muhtarlarla buluştu
Ekim 20, 2022

Buldanlı Çiftçiye tohum desteği


Denizli Büyükşehir Belediyesi ve İl Tarım ve Orman Müdürlüğü işbirliği ile gerçekleştirilen yüzde 50 hibe destekli buğday tohumu, Buldanlı çiftçilere dağıtıldı. Çiftçiye sunulan tohum desteğinde emeği geçenlere teşekkür eden Başkan Şevik, “Buldanlı çiftçilerimize hayırlı ve bereketli bir sezon dilerim” dedi.

Buldan Cumhuriyet Mahallesi Celal Bayar Caddesi’ndeki tohum dağıtımına, Kaymakam Tayfun Deli, Belediye Başkanı Mustafa Şevik, AK Parti İlçe Başkanı Naci Çomuk, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Serdal Uğur ile çiftçiler katıldı.
Denizlili çiftçilerin buğday üretimini ve dolayısıyla gelirlerini artırmalarını temin etmek, üreticilerin sertifikalı buğday çeşitleri ile tanışmalarını sağlamak ve özellikle atıl arazilerin boş bırakılması amacıyla Büyükşehir Belediyesi ile İl Tarım ve Orman Müdürlüğü işbirliği ile hayata geçirilen “Denizli’de Buğday Üretimini Geliştirme Projesi” kapsamında Buldanlı çiftçilere yüzde 50 hibe desteği ile 75 ton sertifikalı buğday dağıtıldı.
Buldanlı 179 çiftçiye buğday desteği sağlandığını açıklayan Başkan Şevik, üreticiler adına Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a ve İl Tarım ve Orman Müdürü Şakir Çınar ile emeği geçenlere teşekkür etti. Başkan Şevik, “Bugün 179 çiftçimize toplam 75 ton sertifikalı buğday dağıtıldı. Hibe tohumlar sayesinde ilçemizde atıl durumdaki arazilerin değerlendirileceğini umut ediyoruz” dedi. Ekim ayının “ekim ayı” olduğunu hatırlatan Başkan Şevik, “Buldan Belediyesi olarak çiftçilerimize imkanlarımız doğrultusunda gerek sulama, gerekse çiftçilerin arazi yolu talebini karşılamak amacıyla çalışmalarımızı sürdürerek destek veriyoruz, vermeye de devam edeceğiz. Ben çiftçilerimize hayırlı ve bereketli bir sezon diliyorum” diye konuştu.