Buldanlı Çiftçiye tohum desteği
Ekim 19, 2022
Başkan Şevik: Söz verdik, yapıyoruz
Ekim 21, 2022

MHP’li Garip ve Şevik, muhtarlarla buluştu

MHP İl Başkanı Garip ve Başkan Şevik, Buldanlı muhtarlarla bir araya geldi

Buldan’ı ziyaret eden MHP İl Başkanı Yusuf Garip, Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik’in başkanlığında gerçekleştirilen Muhtarlar Toplantısı’na katıldı. 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla gerçekleştirilen toplantıda 45 mahalle muhtarı ile bir araya gelen Garip ile Şevik, talep ve önerini dinledi.

Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla Buldan Belediyesi düğün Salonu’nda, muhtarlarla bir araya geldi. Toplantıya, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Yusuf Garip, AK Parti İlçe Başkanı Naci Çomuk, MHP İlçe Başkanı İbrahim Aksüt, BBP İlçe Başkanı Fevzi Mercan, belediye meclis üyeleri ile belediye birim müdürleri ve 45 mahalle muhtarı katıldı.

Buldan Belediyesinin 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla düzenlediği toplantıya katılmaktan ve demokrasimizin temel taşını oluşturan Buldanlı muhtarlarla bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti belirten MHP İl Başkanı Yusuf Garip,”Buldan ziyaretimiz Belediye Başkanımız Mustafa Şevik’i ziyaret etme amaçlıydı. Ama böyle bir ziyarette siz değerli muhtarlarımızla bir arada olmaktan da büyük mutluluk duydum. Mahallelerde devletimizin temsilcisi siz değerli muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutluyorum. Aziz Atatürk’ün dediği gibi siz muhtarlar demokrasimizin temel taşısınız. Hangi siyasi düşüncede olursa olsun her biriniz bizim için önemlidir, değerlidir, özeldir. Mahallelerimizde vatandaşlarımızla, onların problemleriyle bire bir ilk noktada ilgilenen, problemleri belediye başkanlarına iletmekle yükümlü muhtarlık müessesesi e muhtarlarımız vazgeçilmezimizdir. Ben Bugüne kadar Buldan’ın mahallelerinde hizmet etmiş siz muhtarlarımızı teşekkür ediyor, 19 Ekim Muhtarlar Günü’nüzü kutluyorum” dedi.

Hem kendi mahallelerini ziyaret ederek hem de periyodik olarak gerçekleştirdiği toplantılarda bir araya gelerek talep, öneri ve şikayetlerini dinlemeye, çözüm önerileri üretmeye devam eden Başkan Şevik, mahalle muhtarlarıyla bu kez 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla düzenlenen toplantıda bir araya geldi. Tüm muhtarların Muhtarlar Günü’nü kutlayan Başkan Şevik, “Biz bu toplantıları belirli aralıklarla mutat olarak yapıyoruz. Bugün ise 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla bir araya geldik. Ben tüm muhtarlarımızın Muhtarlar Günü kutlu olsun. Belediyemiz ile mahalle muhtarlarımızın işbirliği içerisinde mahallelerimizde güzel hizmetler yürüttüğümüzü de belirtmek isterim. Muhtarlarımızın talepleri, istek ve önerileri bizim için çok değerli. İmkanlarımız doğrultusunda mahallelerimizde başlattığımız yatırımlarımız devam ediyor” dedi.

Başkan Şevik, mahallelerde devam eden belediye yatırımları ve çalışmalarıyla ilgili bilgi “7 mahallemizde sosyal tesis çalışmalarımız devam ediyor. Ayrıca söz verdiğimiz gibi 5 mahallemize daha sosyal tesis yapımı için hazırlıklar sürüyor. Böylelikle 12 mahallemiz sosyal tesise kavuşmuş olacak. Bunun yanı sıra Spor Toto Teşkilatıyla yaptığımız protokol kapsamında 5 mahallemize halı saha, 5 mahallemize basketbol ve voleybol sahası inşaatlarında sona gelindi. Yenicekent ve Buldan ilçe stadının yenilenme çalışmaları tamamlandı” diyen Başkan Şevik, devam eden doğal gaz çalışmalarıyla ilgili merak edilen soruları yanıtladı.

İl Başkanı Yusuf Garip ve Başkan Şevik, muhtarlara hediye takdim ederek günleri kutladı. Mahalle muhtarları ise böyle bir organizasyonda Belediye Başkanı ve birim amirleriyle bir araya gelmekten dolayı duydukları memnuniyeti belirterek, Başkan Şevik’e teşekkür ettiler.