Başkan Şevik’in 29 Ekim mesajı
Başkan Şevik Bölmekaya’yı ziyaret etti
Ekim 28, 2022

Cumhuriyet Coşkusu başladı

Cumhuriyetimizin 99.Yılı Kutlamaları Çelenk Koyma Töreni İle Başladı.

Her sene aynı gurur ve heyecanla kutladığımız 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 99.yıl dönümü kutlamaları kapsamında ilk resmî tören Alanyazı Meydanı’nda Atatürk Anıtı’na çelenk koymasıyla başladı. Çelenk törenine, Buldan Kaymakamı Tayfun Deli, Belediye Başkanı Mustafa Şevik, ilçe kamu kurum ve kuruluş müdürleri ile siyasi parti ilçe temsilcileri, öğrenciler ve veliler katıldı.

Alanyazı Meydanı’ndaki tören, Buldan Kaymakamlığı ve Belediye Başkanlığı çelenklerinin Atatürk Anıtı’na sunılmasının ardından saygı duruşu, İstiklal Marşı’ nın okunmasıyla sona erdi.

İlçemizde çeşitli etkinliklerle kutlanacak olan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kapsamında Kaymakam Tayfun Deli, yarın sabah saat 09.30’da Kaymakamlık makamında tebrikleri kabul edecek. Ardından Alanyazı Meydanı’nda kutlama ve geçit töreni saat 1030’da başlayacak. Akşam saat 18.30 ‘da Alanyazı Meydanı’nda Buldanlıların katılımıyla gerçekleştirilecek olan Cumhuriyet Yürüyüşü ile cumhuriyet coşkusu devam edecek.