Belediyeden Anaokulu yapımına destek
Kasım 7, 2022
“Gençlik Merkezi Hayırlı Olsun”
Kasım 8, 2022

Atatürk’ü Anma Programı

TÜRKİYE Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün ölümünün 84’üncü yıldönümü anma programı belli oldu.
Buldan Kaymakamlığınca düzenlenen anma programı kapsamında 10 Kasım Perşembe günü saat 08.55’te Alanyazı Meydanı’nda Atatürk Anıtı’na Buldan Kaymakamlığı ve Belediyesi Başkanlığı çelenkleri sunulacak. Saatler 09.05’i gösterdiğinde Buldan Belediyesi tarafından çalınacak sirenle birlikte Polis, Jandarma, Ambulans, İtfaiye sirenleri eşliğinde Büyük Önder Atatürk’ün manevi huzurunda 2 dakikalık saygı duruşunda bulunulacak. İstiklal Marşımızın okunması ve Türk bayrağının yarıya indirilmesi töreni gerçekleşecek.
Atatürk’ü anma programı etkinlikleri saat 09.30’da Buldan Ali Haydar Akın Vakfı Kültür Sitesi Salonu’nda devam edecek. Dört Eylül Fehmi Mehmet Şükriye Erensoy Ortaokulu tarafından hazırlanan 10 Kasım Atatürk’ü Anma programı şöyle;
1-Atatürk ile ilgili film sunumu
2-Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması