Buldan Meclisi yılın son toplantısını yaptı
Aralık 2, 2022
Başkan Şevik, engelli personelini ziyaret etti
Aralık 3, 2022

Başkan Şevik,spor yatırımlarını inceledi


Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, birim amirleri ile birlikte belediyenin spor yatırımlarını yerinde inceleyerek, eksiklerin giderilmesi ve çalışmaların hızlandırılması için birim amirlerine talimat verdi.

Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, AK Parti İlçe Başkanı Naci Çomuk,MHP İlçe Başkanı İbrahim Aksüt, BBP İlçe Başkanı Fevzi Mercan ve birim amirleriyle birlikte, Gençlik ve Spor Bakanlığı ile imzalanan protokol kapsamında ilçeye kazandırılan spor yatırımlarını yerinde inceledi.

Başkan Şevik ilk olarak yapımı tamamlanarak açılış için gün sayan Yenicekent Stadyumunu gezdi. Geçtiğimiz yıl Buldan Belediyesince ihalesi yapılarak toprak yüzeyli stadyumun sentetik çim yüzeye dönüştürülmesi, tribünlerin yenilenmesi ve soyunma odalarının yapımı ile ilgili çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Şevik, stadın çevre düzenlemesi ile ilgili eksikliklerin giderilmesi, çalışmaların hızlandırılması için birim amirlerine talimat verdi.

Ardından Buldan İlçe Stadında incelemelerini sürdüren Başkan Şevik, “Belediye olarak spora elimizden geldiğince destek olmaya çalıştık. Sporun her dalını desteklemeye gayret ediyoruz. Spor yapan ve yarınlara sağlıklı bakan bir nesil yetiştirmek için çaba gösteriyoruz. izde sosyal mesuliyetimiz çerçevesi dahilinde, gençlerimize olan ilgimiz ve vermiş olduğumuz önemin bir belirtisi olarak gençliğin spora ilgi duymasını, gençliğin sporcu olarak yetişmesi için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. İlçe stadı ile Yenicekent stadının yenilenmesi çalışmalarını tamamladık. 5 Mahallemizde yapımına başladığımız halı sahaların önemli bir kısmını tamamlandı. Açılış için gün sayıyorlar. Her iki stadımızın çevre düzenlemesini de en kısa zamanda tamamlayıp, takımlarımızın hizmetine sunmak istiyoruz. Denizli Süper Amatör Ligde mücadele eden Buldan Belediyespor’a, Denizli Amatör Ligde oynayan Yenicekentspor’a ve tüm takımlarımıza başarılar diliyorum.