Başkan Şevik,spor yatırımlarını inceledi
Aralık 2, 2022
Başkan Şevik,Sosyal Tesis inşaatını gezdi
Aralık 5, 2022

Başkan Şevik, engelli personelini ziyaret etti

Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü vesilesiyle, belediye personeli Reşat Çalışkan’ı ve ailesini ziyaret ederek gönüllerini aldı.

3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde engelli bireyleri ziyaret eden Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, engelli kadrosunda çalışan belediye personeli Reşat Çalışkan’ı ve ailesini de ziyaret etti. MHP İlçe Başkanı İbrahim Aksüt’ün de katıldığı ziyarette, Reşat Çalışkan ve ailesiyle sohbet edip, gönüllerini alan Başkan Şevik, belediye olarak engelli vatandaşların yaşamın her alanına kazandırılması çalışmalarına tam destek verdiklerini belirterek ” Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da tüm sorun ve sıkıntılarını çözmede kardeşlerimizin yanında olacağız. Bundan kimsenin endişesi olmasın” dedi.