Satrançta Gençler Madalyalarını Aldı
Önceki Dönem Milletvekilinden ziyaret
Aralık 8, 2022

Aferin çocuklar!..

Buldan’da para bulan ortaokul öğrencileri buldukları parayı Belediye Zabıta ekiplerine teslim etti. Duyarlı davranışlarından dolayı çocuklara teşekkür eden Başkan Şevik, öğrencilere forma hediye etti.

Dört Eylül Fehmi Mehmet Şükriye Erensoy Ortaokulu öğrencisi Kadim Efkan Kökmen ile Azad Yıldırım okul çıkışı yolda buldukları bir miktar parayı Belediye Zabıta Müdürlüğüne teslim etti. Çocuklara yaptıkları iyilikten dolayı forma hediye ederek teşekkür eden Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, “Daha 21 yaşında İstanbul’u fethederek Roma İmparatorluğu’nun varisi olan 1058 yıllık Doğu Roma İmparatorluğu’na son veren Fatih’in nesli Buldanlı gençlerimiz, duyarlı davranışları ile örnek oldular. Gençlerimize teşekkür ederim” dedi.