Yenicekent yolunda inceleme
Aralık 9, 2022
Başkan Şevik’ten çiftçiye destek
Aralık 10, 2022

Başkan Şevik,üniversitelilerle buluştu


Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, AK Parti İlçe Gençlik Kolları’nın düzenlediği toplantıya katıldı. Pamukkale Üniversitesi Buldan Meslek Yüksek Okulu öğrencileriyle bir araya gelen Başkan Şevik, gençlere yönelik çalışmalarını ve projelerini anlattı, öğrencilerin taleplerini dinledi.

Buldan AK Parti İlçe Gençlik Kolları’nın, Belediye Düğün Salonu’nda düzenlediği toplantıya, Belediye Başkanı Mustafa Şevik, AK Parti İlçe Başkanı Naci Çomuk, MHP İlçe Başkanı İbrahim Aksüt, BBP İlçe Başkanı Fevzi Mercan, AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Serhat Takmaklı ile Pamukkale Üniversitesi Buldan Meslek Yüksek Okulu öğrencileri katıldı.
Üniversite eğitimi için Türkiye’nin dört bir yanından Buldan’a gelen gençlerin istek ve önerilerini dinleyen Başkan Şevik’in, gençlere yönelik çalışmalarını ve projelerini anlattığı toplantıda, Cumhur İttifakı ortağı AK Parti, MHP ve BBP ilçe başkanları da kendilerini tanıtarak ilk kez oy kullanacak gençlerden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Cumhur İttifakına oy istedi

BULDAN GÜZEL BİR TERCİH
Toplantıya katılan gençlerin önemli bir bölümünü oluşturan Mimari Restorasyon Programı öğrencilerinin araç gereç ve ekipmanlarının pahallılığından dert yanarak destek taleplerini değerlendireceklerini belirten Başkan Şevik, tarihi, kültürü ve doğal güzelliklerinin yanı sıra vatandaşlarının aristokrat yapısıyla Denizli’nin en güzel ve en şirin ilçesi olduğunu söyledi. Başkan Şevik, “Öncelikle sizleri tanımaktan dolayı mutlu olduğumu belirtmek isterim. Buldan, kültürü, yaşam tarzı, mimarisiyle dikkat çeken ilçelerimizden ve sakin bir şehir olması dolayısıyla da sizler için olumlu bir tercih. Özellikle, kendine özgü mimarisiyle dikkat çeken kültür mirası yapılarımız Mimari Restorasyon Programı öğrencileri için açık hava müzesi gibi. O nedenle şanslı olduğunuzu ve diğer arkadaşlarınızdan bir adım önde olduğunuzu bilin. Araç, gereç ve ekipman ile ilgili taleplerinizi değerlendireceğiz. Belediyemizin imkanı doğrultusunda destek vereceğimizden emin olun” dedi.

KİTAP KAFE SİZLERİN EMRİNDE OLACAK
Cumhuriyet Mahallesi’nde inşa edilen Fırat Çıkaroğlu Kitap Kafe’nin üniversiteli öğrencilerin hizmetinde olacağını vurgulayan Başkan Şevik, “Kitap Kafe inşaatı tamamlandı. İç düzenlemesi yapılıyor. En kısa zamanda açılışını gerçekleştireceğiz. Burada derslerinizle ilgili yararlanabileceğiz tüm kitap, bilgisayar gibi tüm materyalleri bulabileceksiniz. Kafe bölümü de öğrencilerin bütçesine uygun olacak” diyerek öğrencilere müjde verdi.
Gençlik Merkezi inşaatının da tamamlanarak Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğüne devredildiğini belirten Başkan Şevik, burasının da gençlerin hizmetinde olacağını dikkat çekti.

BÖLGENİN EN ORJİNAL BARINAĞINI YAPIYORUZ
Bir öğrencinin sokak hayvanlarıyla ilgili sorusu üzerine inşaatı devam eden Sokak Hayvanları Barınağının en doğal ve orijinal barınağını Buldan’a yaptıklarını açıklayan Başkan Şevik, “Sokaktaki canlarımız için sağlıklı, tamamen ağaçtan, onlar için doğal ortam oluşturacak bölgenin en orijinal barınağını yapıyoruz. Bittiğinde açılışında sizleri de görmek isterim” dedi.

Tek tek öğrencilerin istek, talep ve önerilerini dinleyerek not alan Başkan Şevik, üniversiteli gençlere ilçenin geleneksel el dokuması ürünlerinden hediye etti, kitaplarını imzalayarak, bol bol kitap okumalarını tavsiye etti.