21 bin yıllık zeytin polenleri tespit edildi
Aralık 12, 2022
700 Bin TL’lik fidan desteği
Aralık 14, 2022

Gölbaşı’na sosyal tesis ve spor sahası


Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, vatandaşların talebi üzerine verdiği “her mahalleye bir sosyal tesis” sözünü yerine getiriyor. Gölbaşı Mahallesi’nde sosyal tesis çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Şevik, “Sosyal tesis, basketbol ve voleybol sahaları ile çocuk oyun parkı, fitness gruplarından oluşan yeni bir yaşam alanını Gölbaşı Mahallemize kazandırıyoruz” dedi.

Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, Buldan’ın yeni yerleşim yerlerinden olan Gölbaşı Mahallesi’nde hizmet atağı başlattı. Seçim vaadi olan “her mahalleye bir sosyal tesis” çalışmalarını 13 mahallede devam eden Başkan Şevik, Gölbaşı Mahallesi sosyal tesis çalışmalarını yerinde inceledi. AK Parti İlçe Başkanı Naci Çomuk, MHP İlçe Başkanı İbrahim Aksüt, BBP İlçe Başkanı Fevzi Mercan, Mahalle Muhtarı Süleyman Gökçe ile belediye birim müdürlerinin eşlik ettiği ziyarette çalışmalarla ilgili bilgi alan Başkan Şevik, “Vatandaşlarımıza söz verdik yapıyoruz” dedi.

Gölbaşı Mahallesi’nde bin 200 metrekarelik alanda hem sosyal tesis, hem basketbol ve voleybol sahası hem çocuk oyun parkı yapılacağını, ayrıca fitness grupları yerleştirerek yaşlısı genci herkesin ortak kullanım alanı oluşturulacağını belirten Başkan Şevik, “Gölbaşı Mahallesi’nin yolları kaldırımları 2007-2014 başkanlık dönemimde yapılmıştı. Şimdide park ve yeşil alanlarıyla donatacağımız Gölbaşı Mahallesi ilçemizin en modern mahallelerinden biri olacak” diye konuştu.