DOYEG’den çiftçilere hibe desteği
Aralık 15, 2022
Belediyeden,İhtiyaç sahibi aileye yardım eli
Aralık 16, 2022

Başkanlar pazaryerini ziyaret etti

Dört Başkan Pazaryerini Gezdi Esnaf ve Vatandaşlarla Buluştu


Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, Cumhur İttifakı ortağı AK Parti, MHP ve BBP ilçe başkanlarıyla birlikte pazaryeri esnafına “hayırlı işler” diledi, vatandaşlarla sohbet ederek sorunlarını dinledi. Başkan Şevik, “Sosyal belediyecilik toplumun her kesimine dokunmaktır” dedi.

Esnaf ve halk gezilerini sürdüren Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, geleneksel hale getirdiği Perşembe pazarı ziyaretlerinden birini daha gerçekleştirdi. Cumhur İttifakı ortağı AK Parti İlçe Başkanı Naci Çomuk, MHP İlçe Başkanı İbrahim Aksüt ile BBP İlçe Başkanı Fevzi Mercan ve Gülalan Mahalle Muhtarı Süleyman Girgin’in eşlik ettiği pazaryeri ziyaretinde pazarcı esnafına “hayırlı işler” dileyen Başkan Şevik, alışveriş için pazara gelen vatandaşlarla sohbet etti.

“PAZAR ZİYARETİNİ GELENEKSEL HALE GETİRDİK”
Perşembe günleri kurulan pazaryeri ziyaretini geleneksel hale getirdiklerini belirten Başkan Şevik, “Pazarcı esnafımıza hayırlı işler diliyor, sorunlarını, istek ve önerilerini dinliyoruz. Ayrıca alışveriş yapan vatandaşlarımızla da sohbet edip gönüllerini alıyoruz. Sosyal Belediyecilik toplumun her kesimine dokunmaktır. Biz de fırsat buldukça vatandaşlarımızla ve esnafla bir araya gelmeye özen gösteriyoruz” dedi.

Pazaryeri ziyaretinde kendisine eşlik eden Cumhur İttifakı ilçe temsilcilerine de teşekkür eden Başkan Şevik, “Cumhur İttifakı’nın en güzel örneğinin yaşandığı yerlerden biri de Buldan’dır. Önümüzdeki Genel seçimlerde de, 2024 yılı Mahalli İdareler seçimlerinde de bu güzel birliktelik devam edecektir” diye konuştu.