Belediyeden,İhtiyaç sahibi aileye yardım eli
Aralık 16, 2022
Genç tasarımcı Buldan’ı gururlandırdı
Aralık 16, 2022

TAKIM KAPTANLARINDAN MAÇA DAVET

Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik’i makamında ziyaret eden Buldan Basketbol Takım Kaptanları Suat Deniz Koçyiğit ve Ahmet Cem Arabacı, geçtiğimiz sezon elde ettikleri başarıları ile yeni sezon hedeflerini paylaştılar. Basketbolda Buldan’ı başarıyla temsil eden gençlere teşekkür eden Başkan Şevik, “Belediye olarak imkanları doğrultusunda sporun her branşını destekliyoruz. Desteklemeyi de devam edeceğiz” dedi.

Desteklerinden dolayı Başkan Şevik’e teşekkür eden Takım Kaptanları Koçyiğit ile Arabacı, basketbola gönül vermiş tüm hemşehrilerine destek çağrısında bulunarak, Pazar günü saat 18.00’de Denizli Recep Yazıcıoğlu Spor Salonu’nda karşılaşacakları Servergazi Basketbol B Takımı maçına davet ettiler.