Buldan Anaokulu ihalesi yapıldı
Ocak 3, 2023
Belediye Konuk Evi, restore edilecek
Ocak 4, 2023

Yenilenen Statta İlk Maç Heyecanı


Buldan Belediyespor, yenilenen İlçe Stadı’nda Pazar günü saat 14.30’da Dokuzkavaklarspor ile karşılaşacak. Uzun bir aradan sonra kendi stadında taraftarları ile buluşacak olan Buldan Belediyespor yönetimi, Belediye Başkanı Mustafa Şevik’e teşekkür ziyaretinde bulundu. Belediyespor’un 90.yıl formasını hediye eden Kulüp Başkanı Ümit Akdağlı, Başkan Şevik’i açılış maçına davet etti.

Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik’in Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Toto Teşkilat Başkanlığı ile imzaladığı protokol kapsamında ilçeye kazandırdığı spor yatırımları arasında yer alan ilçe stadının yenilenmesi çalışmaları tamamlandı. Geçtiğimiz yıl Buldan Belediyesi tarafından ihale edilerek başlayan yenileme çalışmaları kapsamında, çim yüzeyli stadın sentetik çim yüzeye dönüştürülmesi ve tribünlerinin yenilenmesi gerçekleştirilerek Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne devredildi.

İLK MAÇ PAZAR GÜNÜ
Buldan Belediyespor, pazar günü saat 14.30’da düzenlenen törenle açılışı gerçekleştirilecek olan İlçe Stadında, Dokuzkavaklar Spor ile karşılaşacak. Buldan Belediyespor Kulüp başkanı Ümit Akdağlı ve Antrenör Halil Baştürkmen yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Belediye Başkanı Mustafa Şevik’i makamında ziyaret etti. Başkan Şevik’e 90.yıl formasını hediye eden yönetim, Pazargünü oynanacak olan açılış maçına davet ettiler.
Başkan Şevik, uzun bir aradan sonra kendi stadında taraftarları ile buluşacak olan Buldan Belediyespor’a başarılar diledi.

BELEDİYESPOR İKİNCİ YARI MAÇLARINI EVİNDE OYNAYACAK
Tüm Buldan Belediyespor taraftarlarını Pazar günü saat 14.30’da gerçekleştirilecek olan açılış törenin ardından saat 15.00’te oynanacak Dokuzkavaklarspor maçına davet eden Ümit Akdağlı, “Sezonun ikinci yarı maçlarının tamamı Buldan stadında oynanacak. Hedeflerimize ulaşma yolunda en büyük destekçimiz olan taraftarlarımızla bütünleşerek yeni bir galibiyet serisi başlatmak istiyoruz. Tamamen yenilenen stadımızda taraftarlarımızla bütünleştiğimizde, onların desteğini aldığımızda bu grupta yenemeyeceğimiz takım yok” diye konuştu.