Başkan Şevik,pazar esnafını ziyaret etti
Ocak 5, 2023
Buldan TOKİ Konutları ihaleye çıkıyor
Ocak 6, 2023

Şevik dün talimat verdi, çalışma başladı


Mahalle ziyaretleri kapsamında bir gün önce Derbent ve Hasanbeyler Mahallesi’ne giderek çalışmaları yerinde inceleyen Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik’in talimatı doğrultusunda bugün Derbent Mahallesi sosyal tesis çalışmalarına başlandı. Başkan Şevik, “Sosyal tesis şimdiden mahallemize hayırlı olsun” dedi. Muhtar Yaşar Öz ise, “Bin gün önce istedik bugün yapılıyor, Belediye Başkanımıza teşekkür ederiz” diyerek memnuniyetini dile getirdi.

Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, ilçe genelinde incelemelerine ve mahalle ziyaretlerine devam ediyor. Mahalle ziyaretleri kapsamında Derbent ve Hasanbeyler Mahallesi’ne giderek vatandaşların talep ve önerilerini yerinde dinleyen Başkan Şevik’e MHP İlçe Başkanı İbrahim Aksüt, BBP İlçe Başkanı Fevzi Mercan ve belediye birim amirleri eşlik etti.
İlk olarak Derbent Mahallesine giderek, Muhtar Yaşar Öz ve vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Şevik, mahallenin sorunlarını ve eksikliklerini yerinde tespit etti. Muhtar ve vatandaşların sosyal tesis talebi üzerine ekiplerine talimat veren Başkan Şevik, “Her mahallemize bir sosyal tesis yapıyoruz. Dün Derbent Mahallemize giderek yer tespitinde bulunduk. Bugün ise ekiplerimiz alana girdi. Sosyal Tesis yapacağımız alanda teraslama çalışmasını tamamladık. En kısa zamanda zemin betonu atılarak diğer 13 mahallemizle birlikte Derbent Mahallemizde sosyal tesis ve aşevine kavuşacak. Şimdiden hayırlı olsun” dedi.

“TEŞEKKÜRLER BAŞKAN”
Mahalle Muhtarı Yaşar Öz, “bir gün önce mahallemize ziyaret eden Belediye Başkanımız Mustafa Şevik, bugün sosyal tesis çalışmalarına başladı. Kendisine teşekkür ederiz” diyerek memnuniyetini dile getirdi.

Başkan Şevik ve beraberindekiler daha sonra Hasanbeyler Mahallesine geçerek, belediye çalışmalarını yerinde inceledi.