Makedon göçmenleri Buldan’a hayran kaldı
Ocak 7, 2023
Belediye,manevi değerlerine sahip çıkıyor
Ocak 9, 2023

Yenilenen Buldan İlçe Stadı açıldı


Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik ile Gençlik ve Spor Bakanlığı arasında imzaladığı protokol kapsamında belediye tarafından ihale edilerek yenilenen İlçe Stadı, açıldı. Düzenlenen törenle açılışı gerçekleştirilen stattın açılış karşılaşması ise Buldan Belediyespor ile Dokuzkavaklar arasında oynandı.

Maç öncesi gerçekleştirilen açılış törenine, Buldan Kaymakamı Tayfun Deli, Belediye Başkanı Mustafa Şevik, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman, Cumhur İttifakı ilçe temsilcileri ile Buldan Belediyespor yönetimi ve futbolcular katıldı.

Stadın açılış kurdelesini kesen Kaymakam Tayfun Deli, yenilenen stadın ilçe gençlerine ve futbolculara hayırlı olması temennisinde bulunarak Buldan Belediyespor’a başarılar diledi.
Belediye Başkanı Mustafa Şevik ise sporu kötülüklerin en büyük düşmanı olduğunu vurgulayarak, “Belediye olarak tüm toplumun spora erişimini kolaylaştırmak temel amaçlarımızdan biri. Gençlik ve Spor Bakanlığımız ile imzaladığımız protokol kapsamında ilçemize kazandırdığımız spor yatırımların biri olan ilçe stadının yenilenmesini tamamlayarak gençlerimizin hizmetine açmış bulunuyoruz. Geçtiğimiz yıl belediyemizce yapılan ihale kapsamında çim yüzeyli ilçe stadını sentetik çim yüzeye dönüştürüldü, ayrıca tribünleri yeniledik. Soyunma odaları ile hakem odasını da yenilenerek daha modern hale gelen ilçe stadımız, sporcularımıza hayırlı olsun. İkinci yarı maçlarını kendi sahasında oynayacak olan Buldan Belediyespor’a da başarılar dilerim” diye konuştu.
MAÇI PROTOKOL BAŞLATTI
Açılış töreninin ardından Buldan Belediyespor yenilenen statta ilk maçını Dokuzkavaklarspor ile yaptı. Açılışa katılan Protokol üyeleri, maç öncesi sahada her iki takımın futbolcularıyla fotoğraf çektirdi, başarılar diledi. Buldan Belediyespor-Dokuzkavaklar maçını Kaymakam Tayfun Deli ile Belediye Başkanı Mustafa Şevik başlattı.
Tribünde yerini alan Kaymakam Tayfun Deli, eşi Tuğçe Deli, Belediye Başkanı Mustafa Şevik, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman, maçı sonuna kadar büyük bir heyecanla izledi.