Kovanoluk Sosyal Tesise Kavuştu
Ocak 17, 2023
ÇEKÜL Akademi, Buldan’da toplanıyor
Ocak 19, 2023

Kaşıkçı sosyal tesise kavuşuyor


Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik’in, kırsal mahallelerde bir süre önce başlattığı sosyal tesis yapım çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Bu çerçevede Kaşıkçı Mahallesi’nde inşaatına başlanan ve yapımı devam eden sosyal tesisin çelik konstrüksiyon montajına başlandığını açıklayan Başkan Şevik, en kısa zamanda Kaşıkçı’ya da sosyal tesis kazandıracaklarının müjdesini verdi.

Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik’in seçim vaatleri arasında yer alan “Her Mahalleye Bir Sosyal Tesis” projesi kapsamında kırsal mahallelerde bir süre önce yapımına başlanan sosyal tesis çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Başta düğün, nişan, cenaze, asker uğurlaması gibi topluca bir araya gelinen etkinliklerde kullanılacak olan sosyal tesis çalışmalarının 14 mahallede devam ettiğini açıklayan Başkan Şevik, “Söz verdik yapıyoruz” dedi.

ATIL DURUMDAKİ OKULLAR SOSYAL TESİSE DÖNÜŞÜYOR
Belediye Başkanı Mustafa Şevik, mahallelerde atıl durumdaki ilkokulları sosyal tesise dönüştürmeye devam ediyor. Bu kapsamda Kaşıkçı İlkokulu’nun bahçesinde yapımı devam eden sosyal tesis inşaatında sona gelindi. Atıl durumdaki İlkokulu sosyal tesis olarak yeniden vatandaşların hizmetine sunmaya hazırlandıklarını belirten Başkan Şevik, “Kırsal mahallelerimizde uzun zamandan beri atıl durumdaki okul alanlarını sosyal tesis olarak vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Bu çalışmalarımızdan biri da Kaşıkçı Mahallemizde devam ediyor. Kaşıkçı İlkokulu Bahçesinde yapımına başladığımız sosyal tesisin çelik konstrüksiyon montajına başlandı” dedi.

Başkan Şevik, okul bahçesinde bulunan ve yenilenen binanın da aşevi olarak kullanıma açılacağını söyledi.