BAŞKAN ŞEVİK, “BU YOL AÇILACAK “
Şubat 1, 2023
AlparslanTürkeş Parkı Çevre Düzenlemesi
Şubat 2, 2023

Gölbaşı ve Karşıyaka mahalle ziyareti

Belediye Başkanımız Mustafa Şevik, Gölbaşı ve Karşıyaka Mahallesi’ndeki belediye çalışmalarını yerinde inceledi.
Gölbaşı Mahallesi Sosyal Tesis İnşaatını ziyaret ederek çalışmaları denetleyen Başkan Şevik, daha sonra Karşıkaya Mahallesi’ne geçti. Kısa bir süre önce yapımı tamamlanan Çamlık Çıkmazı’ndaki taş duvar çalışmasını yerinde inceleyen Başkan Şevik, yol çalışmasının da en kısa zamanda başlayacağının müjdesini verdi.
Mahalle ziyaretinde vatandaşlarla ve esnaf ile sohbet ederek istek ve taleplerini dinleyen Başkan Şevik, “Yaptığımız bu ziyaretler ile mahallelerin hizmet ihtiyaçlarını yerinde tespit ederken, hemşerilerimizin yaşam standartlarının yükseltilmesine katkı sağlayacak çalışmalarla ilgili istişarelerde bulunuyoruz” dedi.