Bahreynli gençlerden, Başkan Şevik’e ziyaret
BAŞKAN ŞEVİK’TEN, 18 MART MESAJI
Mart 17, 2023

18 Mart Programı

18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 108. Yılı ve Şehitleri Anma Günü programı belli oldu.

ÇELENK SUNMA PROGRAMI (18 Mart 2023 Cumartesi)
18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 108. Yılı ve Şehitleri Anma Günü 18 Mart Cumartesi günü saat 10.00’da Alanyazı Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı önünde gerçekleştirilecek.
Buldan Kaymakamlığı ve Buldan Belediyesi çelenklerinin Atatürk Anıtı’na sunumu ile başlayacak olan 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 108. Yılı ve Şehitleri Anma Günü programı, saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla devam edecek.
ŞEHİTLİK ZİYARETİ
Atatürk Anıtı önündeki çelenk sunma töreninin ardından Saat:10.30’da Şehitlik ziyareti gerçekleştirilecektir.
ANMA PROGRAMI( 20 Mart 2023 Pazartesi)
İlçemiz Akın Anadolu Lisesi tarafından hazırlanan Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü programı, 20.03.2023 Pazartesi günü saat 10.30’da İbrahim-Filiz Çelebi Anadolu İmam Hatip Lisesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecektir.
Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlayacak olan program
Günün Anlam ve Önemini Belirten konuşma
Şiirlerin okunması
Oratoryo Gösterisinin sunulması