Başkan Şevik, toplantıyı değerlendirdi
Spor Yatırımları Hız Kesmiyor
Mart 20, 2023

YENİCEKENT STADI YENİ YÜZÜYLE HİZMETTE

Buldan Belediyesi ile Spor Toto Teşkilat Başkanlığı iş birliğiyle yenilenen Yenicekent Stadı, Yenicekentspor ile Güzelyurtspor arasında oynanan açılış maçıyla hizmete girdi.
Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik ile ile Spor Toto Teşkilat Başkanlığı arasında imzalanan protokol kapsamında ilçeye kazandırılan spor yatırımlarından biri olan toprak yüzeyli Yenicekent Stadı, sentetik çim sahaya dönüştürüldü, tribünleri ile soyunma odası yenilendi. Yenilenen Yenicekent Mahalle Stadı, Yenicekentspor ile Güzelyurtspor arasında oynanan açılış maçıyla hizmete girdi. Açılış Maçına Belediye Başkan Vekili Veli Tokdemir,Denizli Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor hizmetleri Müdürü Durmuş Cansever, Buldan Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Muhammet Geren Cumhur İttifakı ilçe başkanları ile Yenicekentspor taraftarları katıldı.
2. Amatör D Grubunda mücadele eden Yenicekentspor ile Güzelyurtspor arasında oynanan açılış maçı öncesi, keşkek hayrı yapıldı ve kurban kesildi.