Başkan Şevik’ten Nevruz Bayramı mesajı
Mart 21, 2023
Türlübey de sosyal tesisine kavuşuyor
Mart 21, 2023

VERGİ BORÇLARININ YAPILANDIRILMASI

BULDAN BELEDİYESİ EMLAK İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜNDEN
DUYURU
2023 Borç yapılandırma düzenlemesi Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Buna göre 31 ARALIK 2022 tarihi öncesine ait EMLAK VE ÇTV dahil tüm vergi, prim, idari para cezası, öğrenim kredileri, trafik cezalarına 48 ay yapılandırma imkanı sağlanacak. Ayrıca, düzenleme ile 2 bin TL’nin altındaki borçlar silinecek.

Borçların yapılandırılması için başvuru süresi nisan ayından mayıs ayına, ilk taksit ve peşin ödeme süresi de mayıs ayından haziran ayına uzatıldı. Buna göre, yapılandırma başvuruları 31 Mayıs’ta sona erecek. İlk taksit ve peşin ödeme de 30 Haziran 2023 tarihine kadar yapılacak. Yapılandırma başvuruları 31 Mayıs’ta sona erecek. İlk taksit ve peşin ödeme de 30 Haziran 2023 tarihine kadar yapılacak.

BELEDİYEMİZE AİT EMLAK VE ÇEVRE TEMİZLİK VERGİ BORCU BULUNAN VATANDAŞLARIMIZIN 31 MAYIS 2023 CUMA GÜNÜ MESAİ BİTİMİNE KADAR BELEDİYEMİZ EMLAK İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜNE MÜRACAAT ETMELERİ RİCA OLUNUR.