MHP Aday adaylarının ziyaretleri sürüyor
Mart 28, 2023
MHP A.Adayı Geryüz,BaşkanŞevik’i ziyaret etti
Mart 29, 2023

Gönüllülerden Başkan Şevik’e teşekkür


Belediye Başkanı Mustafa Şevik’i makamında ziyaret eden Denizli Yerel Hayvan Koruma gönülleri Fatma Baskın ile Ebru Çaylı, inşaatı devam eden ve bölgenin en doğal barınağı olan Buldan Belediyesi Can Dostlar Kedi ve Köpek Misafirhanesi için teşekkür ettiler, fikir alışverişinde bulundular.

Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik’in ilçenin sessiz sakinleri olan sokak hayvanları için Yeni Hayvan Barınağı projesi ile ilgili çalışmalar devam ediyor. Can dostlar için oldukça sağlıksız olan mevcut barınağı, Yenimahalle Mezbaha yanında dört tarafı ağaçlarla çevreli alana taşınmasıyla ilgili çalışmalarda sona gelindiğini belirten Başkan Şevik, yeni barınağın bölgenin en doğal barınağı olacağını vurguladı.
Kendisini makamında ziyaret eden Denizli yerel hayvan koruma gönüllüleri Fatma Baskın ile Ebru Çaylı ile yeni barınak ile ilgili fikir alışverişinde bulunan Başka Şevik, “yeni barınağımız bölgenin en doğal barınağı olacak. Can Dostlar Kedi ve Köpek Misafirhanesi olarak çalışmaları devam eden barınağımızda adından da anlaşılacağı gibi, halkımızın da şikayet ettiği ve küpesiz olan sokak hayvanlarını burada misafir edeceğiz. Onların sahiplendirilmelerini sağlayacağız. Sahipsiz her köpeği mutlaka sahiplendirilinceye kadar misafirliğini burada temin etmeye çalışacağız. Barınağımız Buldanlı hemşehrilerimizin de ziyaretine açık olacak” dedi.
Barınağı gezdiklerini söyleyen ve böyle bir çalışma için Başkan Şevik’e teşekkür eden Denizli yerel hayvan koruma gönüllüsü Fatma Baskın ile Ebru Çaylı, yeni barınakla ilgili düşüncelerini paylaştı.